Added: 24 November 2015

Views: 106

Object ID: 16709

Favorites: 0

230 m²
0 m²
3
Number of rooms
3
Floors
-
Area
230 m²
Plot area m2
230 m²
ID of the ad in the agency
indomio-142-19911
  • Croatian
  • English
  • German
  • Russian
  • Italian
Kuća je dvojni stambeni objekt koje se sastoje od dvoetažnog stana sa pomoćnim prostorijama u suterenu i potkrovljem, svaki potpuno samostalan.
U suterenu se nalazi konoba sa kaminom u starinskom stilu, kupaona, kotlovnica i mali apartman (sveukupne veličine cca 80 m2).
Unutarnje stepenice vode na prizemlje odnosno prvi kat na kojemu se nalazi prekrasan veliki dnevni boravak sa pogledom na cijeli kvarner i unutarnjim kaminom, natkrivenom terasom te kuhinja i blagovaona sa izlazom u stražnji dio kuće na terasu. Na prvom katu se također nalazi i glavni ulaz sa strane te gostinjski wc.
Unutarnje stepenice vode dalje na drugi kat na kojem su smještene 3 velike spavaće sobe sa velikom kupaonom. Glavna soba je veličine 24 m2 i ima izlaz na natkrivenu terasu . Druge dvije sobe su malo manje i jedna (veća od 12 m2 gleda na marune i more), a manja sobica 10 m2 gleda na zelenilo (marune) iza kuće. Kupaona je veličine 8m2 sa (kompletno opremljena) i ima izlaz na malu terasu sa koje se vidi more i zelenilo.
Također sa drugog kata unutarnje stepenice vode u potkrovlje koje ima cca 60 m2 i u kojem se može po izboru napraviti studio, biblioteka, mali apartman i sl. U potkrovlju se nalaze dva krovna prozora i jedan veliki prozor sa strane.
Na svakom katu su prekrasni veliki natkriveni balkoni sa pogledom na cijeli kvarnerski zaljev.

Kuća je smještena na izuzetno mirnoj lokaciji, sa prekrasnim pogledom na more i okružena zelenilom i marunima iznad Lovrana. Moguća je i izgradnja bazena ispred kuće po zahtjevu kupca kao i garaže za tri vozila. U okućnici je također planirana izgradnja vanjske ljetne natkrivene kuhinje sa velikim kaminom i pogledom na more.....
Unutrašnjost kuće je skoro potpuno uređena, još jedino fali uređenje suterena i potkrovlja.
U kući postoji i vlastita kotlovnica za centralno grijanje koja može biti na plin ili na kruta goriva (na prvome katu i kupaonicama podno etažno grijanje).
Ispred kuće ima parking mjesta za otprilike tri vozila.

ID CODE: 4836 K

Lider nekretnine
Agent
Mob: 091/1324-033
Tel: 051/211-800
E-mail: info@lider.hr
www.lider.hr

Location

House, 230m², Plot 0m²

Primorsko-goranska, Lovran

Not active