Dodano: 15 listopada 2022

Pregledi: 12196

Object ID: 11564

Odabrano: 0

260 m²
- m²
5
2
Broj soba
5
Područje
260 m²
Kupaonica
2
Kanalizacija
Da
Vodovodne cijevi
Da
Parkiralište
Da
Struja
Da
Energetski razred
C
ID oglasa u agenciji
irealone-135-2784
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
MOLIMO ZVATI NA BROJ MOB: 095-88-22-552

SVAKA NIŽA CIJENA OBJAVLJENA ZA OVU NEKRETNINU VRIJEDI I KOD NAS!

Donja Dubrava se nalazi na krajnjem istočnom dijelu grada Zagreba, na dodiru s područjem naselja Sesvete. Dubrava se dijeli na više manjih kvartova od kojih je jedan i Trnava.

Upravo u tom naselju, prodaje se obiteljska kuća katnica sa dva odvojena namještena stana te zasebnim poslovnim prostorom na dvije etaže odmah u nastavku kuće.
U prizemlju kuće nalazi se predivan komforan stan koji se sastoji od ulaznog prostora, hodnika, prostrane dnevne sobe spojene sa blagovaonicom, kuhinje, kupaone 2 spavaće sobe te ostave i vešeraja. Osim navedenog u prizemlju je i velika ostava. Na katu kuće imamo stambeni prostor koji se sastoji od kuhinje, blagovaone i dnevne sobe (open space), zasebno još jedne velike sobe koja se također koristi kao dnevna te prostrane spavaće sobe i kupaonice. Na katu za uživanje dostupna je i prostrana terasa od nekih 50m2.
Kako bi nam posao bio nadohvat ruke, sa terase je moguće ući u poslovni prostor koji je odmah u nastavku kuće i sastoji se od dvije etaže (obje trenutno u funkciji uredskog prostora).
Oba stambena prostora nedavno su uređivana. Obnovljeno je i krovište. Grijanje je plinsko etažno.Kuća je nadograđivana u etapama, najvećim dijelom u periodu od 1990 do danas. Kuća se nalazi u blizini ulice Prva Trnava i Branimirove ulice.

Povezanost prema centru grada je odlična-vlakom se stiže za 10 min do Gl. kolodvora. U blizini je i autobus. Svi potrebni sadržaji su u nepostrednoj blizini.
OVA NEKRETNINA JE SVAKAKO PREPORUKA AGENCIJE.

Ostale informacije na upit.
mob: 095-88-22-552
mail: zagreb@kvadar-nekretnine.hr
www.kvadar-nekretnine.hr
Hvala.

Šifra objekta: iro-2784

Energetska klasa: C

Lokacija

Kuća, 260m², Zemljište -m²

Trnava

Nije aktivan