Dodano: 01 lipnja 2022

Pregledi: 233

Object ID: 11882

Odabrano: 0

166 m²
550 m²
5
4
Broj soba
5
Područje
166 m²
Površina zemljišta u m2
550
Godina izgradnje
2020
Energetski razred
A+
Kupaonica
4
Bazen
Da
Struja
Da
ID oglasa u agenciji
irealone-148-50
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
U naselju udaljenom 2 km od Brtonigle, općini vina, gljiva, ljetnih i zimskih festivala smjestila se ova prekrasna novosagrađena vila.
Smještena je na rubu građevinske zone, što joj garantira mir i privatnost te predivan pogled na more.
Ukupna neto površina vile je 166 m2, a smjestila se na zemljištu površine 652 m2. U prizemlju se nalaze: ulazni prostor, kotlovnica, toalet, spavaća soba s vlastitom kupaonicom, te dnevni dio kao jedna cjelina, iz kojeg se izlazi na prostranu natkrivenu terasu i bazen s kojih se pruža predivan pogled na more. Prizemlje je prilagođeno osobama s invaliditetom. Na katu su tri spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom. Iz dvije spavaće sobe također se može uživati u predivnom pogledu. Kuća je sagrađena iz vrlo kvalitetnih, prirodnih materijala, izolacija je vrhunska, što doprinosi veoma maloj potrošnji energije za grijanje, koje je inače osigurano putem toplinskih pumpi (podno grijanje), a hlađenje kuće je osigurano putem inovativnoga sustava cirkuliranja vode koja osigurava hlađenje bez utroška energije, što je posebnost ove nekretnine. Oprema kuće (sanitarije, stolarija, i sve ostalo) je također vrhunske kvalitete, kao što je kanfanarski kamen, vrhunske njemačke sanitarije.
Ovu vilu dakle odlikuje pažljivo i dugo birana lokacija, te vrhunska gradnja i oprema, i visoka energetska efikasnost, što osigurava minimalni utrošak energije.

Šifra objekta: iro-50

Energetska klasa: A+

Kontakt: PETRA TRAVAŠ, petra@siparis.hr, +385 95 846 2049

Lokacija

Kuća, 166m², Zemljište 550m²

Brtonigla

Nije aktivan