Dodano: 17 studenog 2021

Pregledi: 74

Object ID: 12029

Odabrano: 0

77 m²
2
1
Broj soba
2
Područje
77 m²
Kat
3
Godina izgradnje
1936
Balkon
Balkon
Kupaonica
1
Toaleti
1
Internet
Da
Klima
Da
ID oglasa u agenciji
irealone-150-120
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
IZMEĐU HEINZELOVE I ŠUBIĆEVE, 2,5 SOBE, 85 m2, BALKON, 3 KAT

ODLIČAN STAN! IZVRSNA LOKACIJA!

Prodajemo 2,5 sobni, namješten obiteljski stan, klasičnog građanskog rasporeda, na 3 katu (bez lifta) održavane stambene zgrade koja ima zelenu naljepnicu, jer nije imala nikakvih oštećenja u nedavnim potresima. Na zgradi je postavljen potpuno novi krov 2018., a tada je temeljito uređena i krovna terasa, dostupna za korištenje. U tavanskom prostoru iz kojeg se ide na novu ugodnu betonsku terasu, može se koristiti i takozvana veš kuhinja u razne svrhe.

Stan je pun svjetla, istočno-zapadne orijentacije, ima 85 m2 stambene površine (76,87 m2 u vlasničkom listu).
Stan čine slijedeće prostorije:
- ulazni garderobni hodnik
- hall s garderobnim ormarima koji po želji novog vlasnika može postati kupaonica, jer se na bočnom zidu nalazi vertikala instalacija za vodu i kanalizaciju, iza tog bočnog zida je zaseban WC s ulazom iz hodnika
- 2 velike sobe (istok) s pogledom na gusti drvored kvartovske ulice
- kuhinja i blagovaonica s izlazom na balkon (zapad) i pogledom na zelene površine i stabla prostranog dvorišta, te otvorenim pogledom sve do udaljenih zgrada susjedne ulice
- balkon
- kupaonica
- zaseban WC
- spremište u podrumu veličine 3 x 1,5 m (drvarnica ozidana u L, a preostale 2 strane spremišta su od letvica)

Vanjska PVC stolarija ugrađena je 2010. u sobama i halu. Grijanje je etažno centralno plinsko. Plin za cijelu godinu (grijanje, kuhanje, topla voda-kupanje) iznosi 1200 kn, 20 kn ljeti, ostalo zimi. Stan ima internet, telefon i TV (A1), a klima uređaj se nalazi u blagovaonici.
Potrebno je adaptirati kupaonicu. Kondenzacijski bojler se može postaviti u nišu, vidljivo na fotografiji, a na mjesto kade moguće je postaviti tuš kabinu.
Vlasništvo je bez tereta, 1/1.

Za parkiranje se koristi povlaštena mjesečna (100 kn) ili godišnja karta s obzirom da je zgrada u 1 naplatnoj zoni parkiranja.
Kupac plaća agencijsku proviziju u iznosu 2% od ukupno ugovorene kupoprodajne cijene. U proviziju osim spajanja s prodavateljem, spada dokumentacija i kompletno pravno vođenje kupoprodaje, zaključno s prijenosom režija i vlasništva, uknjižbom.
Za razgled molimo zvati na broj:
091 1653 250
Martina Zolota

Šifra objekta: iro-120

Energetska klasa: pending

Kontakt: Martina Zolota, martis@martis-nekretnine.hr, +385 91 165 3250

Lokacija

2-s, Stan, 77m², 3 Kat

Donji Grad

Nije aktivan