Dodano: 05 svibnja 2018

Pregledi: 133

Object ID: 12593

Odabrano: 0

250 m²
616 m²
10
Broj soba
10
Područje
250 m²
Površina zemljišta u m2
616
Energetski razred
B
Parkiralište
Da
Struja
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-98-90267
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
Obiteljska kuća smještena u Barbatu na parceli površine 616 m2 i ima direktan pristup sa prometnice Rab-Mišnjak. U okućnici sa stražnje strane kuće formiran je prostor za parkiranje 5-6 automobila. Ispred kuće, nalaze se terasa i vrt sa roštiljem. Okućnica je ozelenjena borovima i autohtonim raslinjem, ograđena kamenim zidićem prema pješačkom putu, a visokom zidanom ogradom prema susjednoj parceli. Udaljenost od mora je 180 m, što je nekoliko minuta šetnje betoniranim pješačkim putem do prve male plaže.
Kuća ima prizemlje i kat, ukupno izgrađene površine 253 m2. U prizemlju se uz stambeni prostor vlasnika nalaze i dva studio apartmana. Na katu je apartman sa 4 spavaće sobe, 2 kupaonice, kuhinjom s blagovaonicom i dnevnim boravkom, te dva balkona s pogledom na more. Apartmanski smještaji su kategorizirani sa 3 zvjezdice. Kuća je adaptirana i dograđena 2001. godine i ima svu potrebnu dokumentaciju, uključujući uporabnu dozvolu. Razred energetske učinkovitosti je „C“.
Iza kuće, uz parkirni prostor, nalazi se pomoćna građevina u funkciji kuće, u kojoj je uređeni stambeni prostor sa kuhinjskim blokom i kupaonicom sa wc-om, te prostorom za alat sa posebnim vanjskim ulazom, ukupne površine 43 m2. Objekt ima uporabnu dozvolu.
Zbog jednostavnog tlocrta i sistema nosive konstrukcije, moguće su prilagodbe unutarnjih prostora. Isto tako moguće je izgraditi vanjsko stepenište. Kuća ima dva ulaza, jedan sa prednje, a drugi sa stražnje strane-sa parkirališta. Uz potrebne dozvole moguće je nadograditi visoko stambeno potkrovlje. U vrtu ispred kuće ima dovoljno prostora za gradnju bazena.


Cijenjeni klijenti, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnju suradnju, kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.


Agencija 'Real nekretnine' kao ovlašteni posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja predugovora ili ugovora:


- kupnji, naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % + PDV od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE

- najmu naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninu.

Minimalna agencijska provizija iznosi 1.000€ +PDV, za sve iznose manje od 30.000€, u kunskoj protuvrijednosti.

ID KOD AGENCIJE: 3185

Nikola Domiter
Agent s licencom
Mob: 0916192051
Tel: 051 313 003
Fax: 051 313 007
E-mail: nikica@real-nekretnine.com
http://real-nekretnine.com

Lokacija

Kuća, 250m², Zemljište 616m²

Primorsko-goranska, Rab, Barbat na Rabu

Nije aktivan