Dodano: 24 srpnja 2021

Pregledi: 31061

Object ID: 13668

Odabrano: 0

130 m²
285 m²
5
4
Broj soba
5
Katova
-
Područje
130 m²
Površina zemljišta u m2
285
Godina izgradnje
2021
Kupaonica
4
Toaleti
1
Bazen
Da
Kanalizacija
Da
Vodovodne cijevi
Da
Parkiralište
Da
Internet
Da
Klima
Da
Struja
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-133-237688
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
Prodajemo novo sagrađenu vilu koja je cestovno udaljena 7 km od centra Crikvenice. Nalazi se na mirnome području, okružena prirodom, pa je odmor u ljetnim mjesecima zagarantiran.

Sastoji se od prizemlja i kata. Prizemlje čini dnevni boravak, kuhinja i blagovaona, hodnik, wc, spavaća soba sa kupaonom te velika prostorija koja može služiti kao dodatna spavaća soba ili spremište. Također su se tu smjestile i stepenice za na kat. Kat čine 3 spavaće sobe, svaka sa vlastitom kupaonom.

Sa gornje etaže izlazi se na sjevernu stranu parcele, gdje se smjestila manja terasa. Sa te terase jedne stepenice vode na prostranu krovnu terasu gdje je jacuzzi, i sa koje se pruža panoramski pogled na okolinu, prirodu, more i otoke Krk i Cres; dok druge stepenice vode na terasu sa sunčalištem i bazenom. U nastavku je još i 250m2 terena, kojega treba urediti.

Vila je građena kvalitetnim, modernim materijalima, pa tako raspolaže protuprovalnim vratima, vrhunskom keramikom i sanitarijama, PVC stolarijom sa električno podizanim roletama, podnim grijanjem kroz obje etaže, termostatima za kontrolu podnog grijanja u svakoj prostoriji zasebno, klimama u svim sobama, jacuzziem i bazenom.

Također je namještena jedinstvenim, dizajnerskim namještajem u baroknome stilu koji je uključen u cijenu, a ima i 2-3 parkirna mjesta (ovisno o veličini automobila).

Zbog uredne vlasničke dokumantacije prodavatelj garantira brzi prijenos vlasništva!!

MIRNA LOKACIJA, VRHUNSKA MODERNA GRADNJA, TE PREGRŠT SADRŽAJA (bazen, jacuzzi, dodatni teren) ČINE OVU VILU NEZAOBILAZNOM!!!

JEDINSTVENA PRILIKA - ISKORISTITE JE!!! PREPORUČAMO!!

ID KOD AGENCIJE: 1038

Mauro Slavić
Agent s licencom
Mob: +385 (0) 95 111 0555
Tel: +385 (0) 51 498 068
E-mail: mauro@exclusive-nekretnine.hr
www.exclusive-nekretnine.hr

Lokacija

Kuća, 130m², Zemljište 285m²

Primorsko-goranska, Vinodolska Općina, Bribir

Nije aktivan