Dodano: 20 srpnja 2021

Pregledi: 34318

Object ID: 13675

Odabrano: 0

550 m²
717 m²
16
10
Broj soba
16
Katova
-
Područje
550 m²
Površina zemljišta u m2
717
Godina izgradnje
2020
Energetski razred
A
Kupaonica
10
Toaleti
3
Bazen
Da
Kanalizacija
Da
Vodovodne cijevi
Da
Parkiralište
Da
Internet
Da
Klima
Da
Struja
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-133-237171
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
CRIKVENICA - PREDIVNA, MODERNA NOVOGRADNJA - DRUGI RED DO MORA!!

NALAZI SE NA NAJTRAŽENIJEM DIJELU CRIKVENICE!!

Prodajemo modernu samostojeću vilu koja se sastoji od garaže, 4 parkina mjesta, prostrane okućnice na kojoj se nalazi bazen i sunčalište te mnoštvo terasa, te 4 apartmana, svaki na jednoj etaži.

Po etažama je podijeljena na:

SUTEREN: ulazni hodnik, gostinjski wc, kupaona, tri spavaće sobe, kuhinja sa blagovaonom, dnevni boravak te prostrana natkrivena terasa koja se nastavlja u veliku nenatkrivenu terasu - sa terase postoji pogled na more i otok Krk

PRIZEMLJE: ulazni hodnik, gostinjski wc, tri spavaće sobe - svaka sa vlastitom kupaonom, kuhinja i blagovaona, dnevni boravak te prostrana natkrivena terasa koja se na južnoj strani nastavlja u nenatkrivenu terasu koja ima pripremu za jacuzzi, dok se na sjevernoj stani nastavlja na terasu sa sunčalištem i bazenom, te dijelom gdje se može napraviti roštilj i dobiti lijepi prostor za popodnevna druženja. Sa svih djelova se pruža lijepi pogled na more i otok Krk.

PRVI KAT: ulazni hodnik, gostinjski wc, tri spavaće sobe - svaka sa vlastitom kupaonom, kuhinja i blagovaona, dnevni boravak te prostrana natkrivena terasa sa koje se pruža otvoreni pogled na more i otok Krk.

VISOKO POTKROVLJE: ulazni hodnik, gostinjski wc, tri spavaće sobe - svaka sa vlastitom kupaonom, kuhinja i blagovaona, dnevni boravak te prostrana terasa sa koje se pruža predivan, panoramski pogled na more i otok Krk.

Prvi kat i visoko potkrovlje su za sada u roh-bau sistemu, tako da kupac ima mogućnost sam birati završne obloge, prizemlje je kompletno završeno i namješteno vrhunskim namještajem, tako da je useljenje moguće odmah, dok je suteren kompletno završen ali ga je potrebno namjestiti.

Cijela zgrada je građena vrhunskim materijalima, korišten je prvoklasni kamen na stepeništu kao i keramika i sanitarije u unutrašnjosti, ima video nadzor, svi stanovi/apartmani raspolažu protuprovanim vratima, vrhunskom stolarijom sa električno pokretanim roletama, podnim grijanjem kroz cijelu etažu (svaka etaža zaseban bojler), klimama u svakoj sobi, a zgrada je opremljena i liftom.

Zbog uredne vlasničke dokumentacije prodavatelj garantira brzi prijenos vlasništva!

VRHUNSKA NEKRETNINA NA NAJTRAŽENIJOJ LOKACIJI - IDEALNO KAKO ZA OSOBNU UPOTREBU TAKO I U TURISTIČKE SVRHE!!

PREPORUČAMO!!!

ID KOD AGENCIJE: 1027

Ured Office
Mob: +385 91 887 5855
Tel: +385 51 498 068
E-mail: info@exclusive-nekretnine.hr
www.exclusive-nekretnine.hr

Lokacija

Kuća, 550m², Zemljište 717m²

Primorsko-goranska, Crikvenica

Nije aktivan