Dodano: 27 svibnja 2021

Pregledi: 58

Object ID: 13685

Odabrano: 0

83 m²
3
1
Broj soba
3
Područje
83 m²
Kat
1
Godina izgradnje
2019
Pogled
Na moru
Energetski razred
A
Kupaonica
1
Toaleti
1
Parkiralište
Da
Internet
Da
Klima
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-133-230837
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
EXCLUSIVNA PRODAJA!!

Prodajemo predivan apartman smješten na prvome katu luksuzne moderne novogradnje udaljene od mora nešto manje od 350m. Nalazi se na mirnome mjestu, zaštićen od buke i pogleda, a opet nadohvat svih sadržaja, centra, plaža i mora.

Sastoji se od ulaznog dijela, kupaone, wc-a, dvije spavaće sobe, kuhinje sa blagovaonom i prostranog dnevnog boravka koji ima izlaz na veliku, natkrivenu terasu. Sa terase se pruža panoramski pogled na more.

U gradnji su korišteni vrhunski materijali, pa tako ovaj apartman, kao i cijela zgrada, odiše kvalitetom i luksuzom. Kroz cijeli apartman je postavljena prvoklasna keramika i podno grijanje, a uz to su još ugrađena i protuprovalna vrata, PVC stolarija sa komarnicima, elektično pokretane rolete, klima, termostat za kontrolu podnog grijanja u svakoj prostoriji, led osvjetljenje, električno pokretane tende sa senzorima jačine vjetra, TVi u svakoj sobi itd...

Isto takvu kvalitetu prati i luksuzni, moderni namještaj te vrhunski električni uređaji, a apartman se prodaje kompletno namješten i spreman za upotrebu (uz izuzetak nekih osobnih stvari, ali na kraju sve u dogovoru sa prodavateljem).

U vlasništvu ima i jedno parkirno mjesto, te spremište u podrumu, sve upisano u zemljišne knjige, kako bi ova priča bila potpuna!

POŽURITE I OSIGURAJTE SI DAŠAK LUKSUZA NADOMAK MORA!!

PREPORUČAMO!!!

ID KOD AGENCIJE: 1013

Mauro Slavić
Agent s licencom
Mob: +385 (0) 95 111 0555
Tel: +385 (0) 51 498 068
E-mail: mauro@exclusive-nekretnine.hr
www.exclusive-nekretnine.hr

Lokacija

3-s, Stan, 83m², 1 Kat

Primorsko-goranska, Crikvenica

Nije aktivan