Dodano: 22 svibnja 2021

Pregledi: 172

Object ID: 13687

Odabrano: 0

330 m²
525 m²
8
6
Broj soba
8
Katova
-
Područje
330 m²
Površina zemljišta u m2
525
Godina izgradnje
2018
Energetski razred
A
Kupaonica
6
Bazen
Da
Kanalizacija
Da
Vodovodne cijevi
Da
Parkiralište
Da
Internet
Da
Struja
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-133-230062
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
U prodaji imamo predivnu samostojeću vilu koja je udaljena samo 150m od mora, a smještena na mirnoj i traženoj lokaciji.

Sagrađena je na prostranoj okućnici, na kojoj se sa južne strane smjestila terasa, sunčalište sa bazenom te veliki parking, dok je na sjevernoj strani terasa sa lijepom sjenicom, te parking za još dva automobila.

Sama kuća se sastoji od prizemlja i dva kata, gdje svaki kat predstavlja zasebnu stambenu jedinicu. Svaki stan ima vlastiti ulaz odvojen vanjskim stepeništem.

U prizemlju, na južnoj strani, je apartman koji se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje i blagovaone, kupaone te prostrane spavaće sobe. I iz sobe i iz dnevnog boravka se izlazi na natkrivenu terasu koja se dalje nastavlja na sunčalište i područje bazena. U prizemlju na sjevernoj strani se smjestio vešeraj i kotlovnica, te sauna sa kupaonom.

Prvi i drugi kat su tlocrtno identični, a sastoje se od predulaza i ulaznog hodnika, dvije spavaće sobe (od kojih glavna spavaća soba ima vlastitu kupaonu te balkon), kupaone, kuhinje sa blagovaonom te dnevnog boravka. I dnevni boravak i kuhinjski dio imaju izlaz na 30ak m2 veliku terasu (drugi kat na terasi ima jacuzzi). Na prvome katu je terasa natkrivena dok je na drugome katu nenatkirvena. Sa prvoga kata se pruža lijepi pogled na more i otok Krk, dok sa drugoga kata puca panoramski pogled na grad, more i otok Krk.

Ova nekretnina je kompletno nanovo izgrađena 2019. godine, a građena je pažljivo i kvalitetno. U gradnji su korišteni materijali visoke klase, pa tako kuća raspolaže protuprovalnim vratima, kvalitetnim keramičkim oblogama i sanitarijama, klimama, PVC stolarijom, solarnim grijanjem vode, saunom, vešerajem, velikim spremištem smještenim ispod sjevernog parkinga, te već spomenutom nadstrešnicom, bazenom i jacuzziem koji se nalazi na terasi drugoga kata.

Ova predivna vila se trenutno koristi u turističke svrhe, pa je zbog toga dovršetak kupoprodajnog procesa i usljenje moguće tek nakon sezone, odnosno nakon 15.09.2021. godine. Prodaje se kompletno namještena, a zbog uredne vlasničke dokumentacije prodavatelj garantira brzi prijenos vlasništva.

VRHUNSKA, MIRNA LOKACIJA, UDALJENOST OD MORA OD SAMO 150m, TE KVALITETNA GRADNJA ČINE OVU NEKRETNINU NEZAOBILAZNOM PRILIKOM, A MI PREPORUČAMO DA JE ISKORISTITE!!

ID KOD AGENCIJE: 1008

Mauro Slavić
Agent s licencom
Mob: +385 (0) 95 111 0555
Tel: +385 (0) 51 498 068
E-mail: mauro@exclusive-nekretnine.hr
www.exclusive-nekretnine.hr

Lokacija

Kuća, 330m², Zemljište 525m²

Primorsko-goranska, Novi Vinodolski

Nije aktivan