Dodano: 09 travnja 2021

Pregledi: 331

Object ID: 13707

Odabrano: 0

239 m²
620 m²
12
6
Broj soba
12
Katova
-
Područje
239 m²
Površina zemljišta u m2
620
Kupaonica
6
Bazen
Da
Kanalizacija
Da
Vodovodne cijevi
Da
Parkiralište
Da
Internet
Da
Klima
Da
Struja
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-133-220970
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
U prodaji imamo samostojeću apartmansku kuću koja je udaljena samo 300m od mora i plaže. Kompletno je renovirana 2020/2021 godine, a podijeljena je u dvije cjeline koje ukupno čine 6 apartmana!

Prednji dio kuće se sastoji od:
- prizemlja gdje je smještena garsonjera koja je kompletno renovirana početkom ove godine, te zasebna prostorija za osoblje (u koliko bi se bavili turizmom)
- kata gdje se smjestio prostrani apartman koji se sastoji od dva spremišta, ulaznog hodnika, kupaone, kuhinje, blagovaone i dnevnog boravka te dvije spavaće sobe koje imaju izlaz na prostranu terasu sa predivnim pogledom na more
- drugoga kata gdje su se smjestila dva apartmana, a sastoje se od kuhinje, blagovaone, dnevnog boravka, spavaće sobe te terasa sa kojih se pruža panoramski pogled na more

Na sjevernoj strani kuće, u razini prvoga kata, nalaze se još dva apartmana, a sastoje se od: dnevnog boravka sa izlazom na terasu, kuhinje i blagovaone, hodnika, kupaone i spavaće sobe. Oni nemaju pogled na more.
Također na sjevernoj strani kuće, a u razini drugoga kata, smjestio se parking za 6-7 automobila, kako bi svaki apartman imao osigurano svoje parkirno mjesto i komoditet.

U renovaciji ove nekretnine pazilo se na detalje, i koristilo se materijale visoke klase, pa su tako svi apartmani opremljeni novim kvalitetnim namještajem, prvoklasnom keramikom, klimama, PVC stolarijom, tendama, sat tv-om itd.., dok je okućnica pravo remek djelo - na njoj se našao grijani bazen, launge dio i prostor sa roštiljem, te hortikulturalno uređen vrt.

Zbog uredne vlasničke dokumentacije prodavatelj garantira brzi prijenos vlasništva, te mogućnost iskorištenja već ove sezone!!

IZVANREDNA NEKRETNINA KAKO ZA VLASTITU UPOTREBU TAKO I ZA TURISTIČKE SVRHE!!

PREPORUČAMO!!

ID KOD AGENCIJE: 963

Mauro Slavić
Agent s licencom
Mob: +385 (0) 95 111 0555
Tel: +385 (0) 51 498 068
E-mail: mauro@exclusive-nekretnine.hr
www.exclusive-nekretnine.hr

Lokacija

Kuća, 239m², Zemljište 620m²

Primorsko-goranska, Crikvenica, Dramalj

Nije aktivan