Dodano: 28 listopada 2019

Pregledi: 42

Object ID: 13894

Odabrano: 0

200 m²
1690 m²
6
3
Broj soba
6
Katova
-
Područje
200 m²
Površina zemljišta u m2
1690
Godina izgradnje
2019
Energetski razred
A+
Kupaonica
3
Toaleti
1
Bazen
Da
Kanalizacija
Da
Vodovodne cijevi
Da
Parkiralište
Da
Internet
Da
Klima
Da
Struja
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-133-139899
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
Udaljena samo 5 km od Opatije, u centru Matulja, smjestila se ova ultra luksuzna vila. Iako je praktički u strogome centru Matulja (udaljena 200m), nalazi se na mirnome području, sakrivena od pogleda, okružena zelenilom, a opet na par minuta hoda od svih sadržaja.

Sastoji se od tri etaže - suterena, prizemlja i prvoga kata.

U suterenu se smjestila konoba koju krase drvene grede na stropu, "starinski" šank i kamin pa konoba pruža šarm autohtonih primorskih konoba. Također, u konobi je i prostor predviđen za druženje, igre i opuštanje. Do konobe je strojarnica, u kojoj se nalazi wc, bazenska tehnika, te dizalica topline za podno grijanje.

Prizemlje vile se sastoji od predsoblja, hodnika, open space dijela kojega čine luksuzna kuhinja sa blagovaonom, te lijepi, moderno namješteni dnevni boravak koji ima izlaz na natkrivenu terasu, spavaća soba i luksuzna kupaona. Dnevni dio ima također izlaz i na veliku terasu na kojoj se smjestio predivan, veliki bazen sa sunčalištem i tušem, te roštilj sa terasom za ugodna druženja.

Iz predsoblja stepenice vode na prvi kat koji se sastoji od hodnika, dvije velike, luksuzno namještene, spavaće sobe, obje sa vlastitom kupaonom i izlazom na lijepu veliku natkrivenu terasu, dok glavna spavaća soba ima i walk in garderobu. Na katu se također nalazi i još jedna prostorija koja je trenutno pretvorena u još jednu, manju sobu koja pruža pomoćni ležaj.

Vila je građena vrhunskim materijalima, i pazilo se na svaki detalj. Opremljena je ALU stolarijom, protuprovalnim vratima, prvoklasnim pločicama, sve kupaone imaju walk in tuš te moderne, luksuzne sanitarije, sve sobe su klimatizirane, na obje etaže je podno grijanje (dizalica topline), i, naravno, svaka prostorija ima svoj termostat za kontrolu temperature.

Nalazi se na ograđenom terenu od cca 1700m2, gdje se se nalazi prostor za parkiranje 10ak automobila, od čega je dio i natkriven, velika terasa sa sunčalištem i bazenom, terasa sa roštiljem i prostorom za druženje te zelena površina koja ima dio prostora za djecu, a dio je oplemenjen mediteranskim biljem. Sa obje etaže se pruža djelomičan pogled na more.

S obzirom na urednu vlasničku dokumentaciju, prodavatelj garantira brzi prijenos vlasništva.

Ovo je idealna prilika kako za vlastitu upotrebu tako i za turistički najam!

NE PROPUSTITE OVU NEVJEROJATNU NEKRETNINU!!

ID KOD AGENCIJE: 220

Mauro Slavić
Agent s licencom
Mob: +385 (0) 95 111 0555
Tel: +385 (0) 51 498 068
E-mail: mauro@exclusive-nekretnine.hr
www.exclusive-nekretnine.hr

Lokacija

Kuća, 200m², Zemljište 1690m²

Primorsko-goranska, Matulji

Nije aktivan