Dodano: 11 kolovoza 2019

Pregledi: 70

Object ID: 13911

Odabrano: 0

100 m²
470 m²
5
2
Broj soba
5
Katova
-
Područje
100 m²
Površina zemljišta u m2
470
Energetski razred
A
Kupaonica
2
Vodovodne cijevi
Da
Parkiralište
Da
Struja
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-133-131416
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
ŠMRIKA - prodajemo renoviranu kuću okruženu prirodom, a sa predivnim pogledom na Kvarner.

Ova šarmantna kuća kompletno je renovirana između 2005. i 2010. godine. U tom periodu napravljena je betonska međukatna i krovna konstrukcija, kompletni krov je stavljen novi, promijenjene su sve strujne i vodne instalacije. Napravljena je nova fasada od 15cm debljine, te je stavljena PVC stolarija, što je kući priskrbilo energetski certifikat A klase. Za budućeg kupca ostaje samo osvježenje u vidu novog namještaja, odnosno, manja renovacija po vlastitim željama (namještaj, pločice itd.; zahtjevniji radovi su već napravljeni).

Inače, radi se o dvojnoj kući, katnici, a u stvarnosti, zbog pristupne ceste i stepenastog terena, kuća se sastoji od suterena i prizemlja.
Suteren: ulazni hodnik, stepenice za na kat, kuhinja sa blagovaonom, spavaća soba i kupaona
Prizemlje (odnosno kat): predsoblje, dnevni boravak, soba, balkon s panoramskim pogledom, kupaona, još jedna soba koja se koristi kao spremište i garaža iz koje se ulazi u kuću, što je veoma praktično.

Ispred kuće se nalazi cisterna (šterna) koja služi za zalijevanje vrtova, a na njoj je napravljena terasa sa brajdom i vinovom lozom, te pogledom na more i otok Krk. Pokraj cisterne stepenice vode na 400m2 veliku okućnicu. S obzirom na stepenasti teren, ova okućnica pruža idealnu priliku za izgradnju sunčališta i bazena, što bi ovu kuću pretvorilo u idelanu priču za ljetovanje i odmor.

Vlasnici kuću prodaju kompletno namještenu, te je useljenje moguće odmah. S obzirom na starinski namještaj, u kući se nalaze i neke dragocijenosti koje više nije moguće tako lako pronaći (npr. Singer mašina za šivanje, starinska peć na drva, rustikalna drvena škrinja, itd.) šta kući daje dodatni šarm.

Uredni papiri jamče brzi prijenos vlasništva, pa je ova kuća prava prilika koju definitivno preporučamo!! Nemojte je propustiti!!

ID KOD AGENCIJE: 166

Mauro Slavić
Agent s licencom
Mob: +385 (0) 95 111 0555
Tel: +385 (0) 51 498 068
E-mail: mauro@exclusive-nekretnine.hr
www.exclusive-nekretnine.hr

Lokacija

Kuća, 100m², Zemljište 470m²

Primorsko-goranska, Kraljevica, Šmrika

Nije aktivan