Dodano: 05 srpnja 2019

Pregledi: 45

Object ID: 13927

Odabrano: 0

104 m²
4
2
Broj soba
4
Područje
104 m²
Kat
2
Godina izgradnje
2010
Balkon
Balkon
Pogled
Na moru
Kupaonica
2
Parkiralište
Da
Internet
Da
Klima
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-133-129197
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
Samo 700m od mora i centra Crikvenice prodaje se ovaj izvanredan dvoetažni luksuzan stan. Nalazi se na mirnoj lokaciji, okružen prirodom, te pruža mir i tišinu u ljetnim vrevama, a opet je nadohvat svih sadržaja pa Vam automobil gotovo i nije potreban.

Donja etaža se sastoji od predsoblja, ulaznog hodnika, dvije spavaće sobe, kupaone, kuhinje sa blagovaonom i prostranog dnevnog boravka koji ima izlaz na natkriveni balkon sa kojega se pruža pogled na more i Crikvenicu.

Gornja etaža je napravljena kao poseban stan (garosnjera) te se sastoji od jedne sobe koja je ujedno i dnevni boravak i spavaća soba, kuhinje, blagovaone, kupaone te prostrane terase sa koje se pruža panoramski pogled na more i otok Krk.

Etaže su odvojene predsobljem iz kojega se odvojeno može ući u gornji i u donji stan, tako da je ovo odlična prilika kako za vlastitu uporabu, tako i za bavljenje turizmom. Prodaje se kompletno namješten, tako da je spreman za useljenje.

Stan je građen vrhunskim materijalima, namještaj je odlične kvalitete, kuhinja je rađena po mjeri, stan je klimatiziran, ima PVC stolariju, protuprovalna vrata, sanitarije, keramiku i parkete prve klase, a pripada mu i parkirno mjesto.

S obzirom na urednu dokumentaciju, prodavatelj garantira brzi prijenos vlasništva.

Nemojte propustiti ovu odličnu nekretninu!!! Svakako naša preporuka!

ID KOD AGENCIJE: 126

Mauro Slavić
Agent s licencom
Mob: +385 (0) 95 111 0555
Tel: +385 (0) 51 498 068
E-mail: mauro@exclusive-nekretnine.hr
www.exclusive-nekretnine.hr

Lokacija

4-s, Stan, 104m², 2 Kat

Primorsko-goranska, Crikvenica

Nije aktivan