Dodano: 28 kolovoza 2020

Pregledi: 34025

Object ID: 14235

Odabrano: 0

71 m²
4
1
Broj soba
4
Područje
71 m²
Kat
3
Pogled
Na moru
Kupaonica
1
Lift
Da
Klima
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-134-187916
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
Prodaje se trosobni stan u zgradi novogradnje s ukupno osam stanova. Stanu pripadaju spremište, velika krovna terasa s prekrasnim pogledom na more i jedno parkirno mjesto u zatvorenoj garaži, te po dogovoru dodatno parkirno mjesto na otvorenom. Svaki stan ima pristup zajedničkom prostoru na terenu sa bazenom i sunčalištem. Do svakog stana dolazi se direktnom vezom preko dizala iz garaže.

Najznačajnija prednost ove nekretnine je mir koji je rezultat pozicije odmah uz zeleni pojas, zelenilo koje okružuje zgradu, i nevjerojatan panoramski pogled.

Samo najkvalitetnija oprema ugrađivana je u stan. Podovi u dnevnoj sobi i u spavaćim sobama su od prvoklasnog hrastovog višeslojnog parketa. Keramika u kupaonicama i hodnicima je prvoklasna talijanska keramika velikog formata, ponegdje sa reljefnom obradom. Kupaonska slavina i tuš ruža, slušalica i baterija su GROHE linija Essence, sa podžbuknom montažom. Umivaonik je Villeroy-Boch, WC školjka je Villeroy-Boch slim line, bez ruba sa direct flush ispiranjem i slim sporospuštajućom daskom. Vodokotlići su također Villeroy-Boch. Kupaonice su opremljene el. podnim grijanjem. Vanjska stolarja je drvo-aluminij, velikih formata. Dvije spavaće sobe opremljene su polu francuskim otvorima dimenzija 180 x 170 cm i pružaju nevjerojatan pogled čak i dok ležite u krevetu. Dnevni boravak ima staklenu stijenu dimenzija 320 x 240 cm. Sva električna instalacije je Panasonic, a u svim sobama izvedena je instalacija interneta i SAT TV. Spavaće sobe su opremljene sa u prosjeku 9 el. izlaza-ulaza kao visoki hotelski standard. Svaka soba je klimatizirana. Unutarnja sobna vrata su slovenski proizvod Lip Bled sa uzorkom Arctic hrast 3D CPL, dodatno zvučno
izolirana. Ulazna sigurnosna vrata su Dierre, poznati talijanski proizvođač. Na krovu se nalazi krovna terasa, gdje je instalirana voda, odvodnja i struja i može se ugraditi Jacuzzi, ljetna kuhinja ili BBQ. Krovna terasa nije za zajedničko korištenje već se kupuje odvojeno i nije u cjeni stana. Okoliš zgrada bogato je uređen autohtonim biljnim vrstama.


ID KOD AGENCIJE: 2886

Josip Šikić, mag.oec
Agent s licencom
Mob: +385 91 890 4694
Tel: +385 51 403 771
E-mail: info@joda-nekretnine.hr
www.joda-nekretnine.hr

Lokacija

4-s, Stan, 71m², 3 Kat

Primorsko-goranska, Crikvenica

Nije aktivan