Dodano: 12 studenog 2022

Pregledi: 31881

Object ID: 158134

Odabrano: 0

4500 m²
Područje
4500 m²
ID oglasa u agenciji
indomio-155-336977
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
Angelus nekretnine Vam nude na prodaju poljoprivredno zemljište prvi red do mora

LOKACIJA
Zemljište se nalazi u mjestu Postup nadomak grada Orebića na platou odmah iznad mora. Ova lokacija je poznata kao jedno od najkvalitetnijih vinorodnih područja na Pelješcu, a zemlja po sastavu i položaju idelna za uzgoj vinove loze.

OPIS
Ovo atraktivno zemljište je prosječne širine tridesetak metara, a pruža se od glavne ceste prema moru. Vrlo blagog pada s predivnim neometanim pogledom na Korčulu i Orebić. Do zemljišta se dolazi sporednim putem koji se odvaja s glavne pelješke ceste. Ukoliko postoji interes kupca moguće je kupiti dodatnih 3500 m2 na istoj lokaciji, kao i jedan stariji objekt za renoviranje koji se nalazi poviše glavne ceste, a mogao bi služiti kao kuća za odmor. Za sve ostale informacije obratite se u agenciju.

Cijenjeni potencijalni kupci,

Razgled nekretnine moguć je uz potpis Naloga za posredovanje u svrhu zaštite vlasnika nekretnine od posjeta neregistriranih osoba, a u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina. Agencijska provizija za kupca iznosi 2% + PDV od ukupno dogovorene kupoprodajne cijene.

S poštovanjem,
Vaše Angelus nekretnine d.o.o.

LOCATION
The land is located in Postup, near the town of Orebić, on a plateau just above the sea. This location is known as one of the best wine-growing areas in Pelješac, and the composition and location of the land make it ideal for growing vines.

DESCRIPTION
This attractive land has an average width of about thirty meters, and stretches from the main road towards the sea. A very gentle slope with a beautiful unobstructed view of Korčula and Orebić. The land is reached by a side road that separates from the main Pelješe road. If the buyer is interested, it is possible to buy an additional 3,500 m2 in the same location, as well as an older building for renovation, which is located higher up the main road, and could serve as a vacation home. For all other information, contact the agency.


ID KOD AGENCIJE: 3991

Igor Paradžik
Voditelj ureda Dubrovnik i licencirani agent
Mob: +38598676009
Tel: +38598676009
E-mail: igor@angelusnekretnine.hr
www.angelusnekretnine.hr

Lokacija

4500m², Zemljište

Dubrovačko-neretvanska, Orebić, Stanković

Nije aktivan