Dodano: 14 studenog 2022

Pregledi: 34266

Object ID: 159037

Odabrano: 0

95 m²
3
2
Broj soba
3
Područje
95 m²
Kat
2
Godina izgradnje
2020
Balkon
Balkon
Pogled
Na moru
Energetski razred
A
Kupaonica
2
Parkiralište
Da
Internet
Da
Klima
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-133-337327
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
Smokvica Krmpotska - malo mjesto koje pruža savršen odmor u ljetnim mjesecima i idealnu priliku za bijeg od gužvi. Udaljena je 10km od Novog Vinodolskog i nudi netaknutu prirodu i kristalno plavo more te prekrasnu šetnicu koja vodi sve do Klenovice.

U prodaju smo dobili vrhunski opremljen, luksuzan, moderan stan - penthouse. Smješten je na drugome katu luksuzne zgrade suvremene arhitekture koja se sastoji od samo 3 stambene jedinice. Nalazi se u prvome redu do mora, od plaže udaljen svega 60m, smješten na mirnome mjestu. Idealan je za odmor i uživanje u suncu, a ujedno pruža privatnost i zaklonjenost od pogleda.

Dnevni boravak s natkrivenom terasom, kuhinjom, blagovaonicom i balkonom čini jednu cjelinu. Taj prostor je odlično osvjetljen, s prozorima na tri stane i prekrasnim panoramskim pogledom, dok spavaći dio ima dvije sobe, te dvije moderno i kvalitetno opremljene kupaonice. Stanu pripada dio ograđenog dvorišta s parkirnim mjestom i spremištem od cca 4m2.

U gradnji su korišteni materijali isključivo prve klase, pa je tako ovaj penthouse opremljen protuprovalnim vratima, klimama u svim sobama, vrhunskom keramikom i podnim grijanjem u kupaonama, vrhunskom alu stolarijom koja ima elektro podizane rolete, prvoklasnim parketom, kaminom itd.

Namještaj prati istu notu, luksuzan je i moderan, a djelomično i "hand-made", a s tim rečenim, možete zaključiti da se ova vrhunska nekretnina prodaje kompletno namještena i spremna za trenutno korištenje.

Zbog uredne vlasničke dokumentacije prodavatelj garantira brzi prijenos vlasništva!!!!

JEDINSTVENA PRILIKA KOJU MORATE ISKORISTITI!!!
NAŠA PREPORUKA!!

ID KOD AGENCIJE: 1543

Ured Office
Mob: +385 91 887 5855
Tel: +385 51 498 068
E-mail: info@exclusive-nekretnine.hr
www.exclusive-nekretnine.hr

Lokacija

3-s, Stan, 95m², 2 Kat

Primorsko-goranska, Novi Vinodolski, Smokvica Krmpotska

Nije aktivan