Dodano: 22 srpnja 2021

Pregledi: 52

Object ID: 16940

Odabrano: 0

160 m²
452 m²
3
2
Broj soba
3
Područje
160 m²
Površina zemljišta u m2
452
Godina izgradnje
1975
Energetski razred
C
Kupaonica
2
Vodovodne cijevi
Da
Parkiralište
Da
Struja
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-155-237417
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
LOKACIJA:

Kuća se nalazi na otok Čiovu koji je s pokretnim mostom spojen sa gradom Trogirom. Nalazi se na južnoj strani ovog otoka u Okrugu Gornjem, predio Mavarštica, sa prekrasnim pogledom na otok Drvenik i Šoltu. Udaljenost do grada Trogira je 7 km, do aerodroma 8 km, ali je i morskim putem povezan do aerodroma, čime se mogu izbjeći gužve u cestovnom prometu. Udaljenost do Splita je 30 km, a do Šibenika 60 km. Kuća se nalazi u jako mirnom okružejnu, udaljena od ostalih kuća. Plaža i more su na udaljenosti od cca 130 m, a u samoj blizini se nalaze trgovine i restorani.

OPIS:

Kuća se nalazi na prekrasnoj parceli ukupne površine 585 m2 na kojo je smještena kuća ukupne površine 160 m2. Kuća se sastoji od prizemlja i kata te potkrovlja.
U przemlju je studio apartman, ukupne površine 25 m2 sa izlaskom na veliku, natkrivenu terasu. Sa ove terase se vidi more.
Na katu se nalazi stan površine 60 m2 koji se sastoji od ulaznog prostora, 2 spavaće sobe, kupaonice, kuhinje i blagovaonice te dnevnog boravka sa izlaskom na veliku natkrivenu terasu. Sa ove terase se puža prekrasan, otvoren pogled na more. Na terasi je smješten kamin i veliki stol odakle se može uživati u nevjerojatnom pogledu.
Iznad stana je tavanska ostava površine 18 m2.
Velika vrijednost ove nekretnine leži u njenoj okućnici gdje se može uživati među raznim biljkama, stablima voćaka i maslina. Okućnica je okružena kamenim zidićima koji nekretnini daju poseban ugođaj. Ima kameni stol te kamin.
Postoji mogućnost za za smještanje i gradnju bazena te parkirno mjesto za 3 automobila.
===================
Cijenjeni potencijalni kupci,
Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpis Ugovora o posredovanju, u svrhu zaštite vlasnika nekretnine od posjeta neregistriranih osoba, a u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.
Agencijska provizija za kupca iznosi 2%+PDV od ukupno dogovorene kupoprodajne cijene.
Sa poštovanjem,
vaše Angelus nekretnine d.o.o.

THE LOCATION:

The house is located on the island of Ciovo, which is connected to the city of Trogir by a drawbridge. The beach and the sea are at a distance of about 130 m, and in the immediate vicinity there are shops and restaurants.

DESCRIPTION:

The house is located on a beautiful plot with a total area of ​​585 m2 on which is located a house with a total area of ​​160 m2. The house consists of ground floor and first floor and attic.
On the ground floor is a studio apartment, total area of ​​25 m2 with access to a large, covered terrace. From this terrace you can see the sea.
Upstairs there is an apartment of 60 m2 which consists of an entrance hall, 2 bedrooms, bathroom, kitchen and dining room and living room with access to a large covered terrace. From this terrace there is a beautiful, open sea view. On the terrace there is a fireplace and a large table from where you can enjoy the amazing view.
Above the apartment is an attic storage of 18 m2.
The great value of this property lies in its backyard where it can be enjoyed among a variety of plants, fruit trees and olive trees. The garden is surrounded by stone walls that give the property a special atmosphere. It has a stone table and a fireplace.
There is a possibility for accommodation and construction of a swimming pool and a parking space for 3 cars.
Agency commission for the buyer is 2% + VAT of the total agreed purchase price.






ID KOD AGENCIJE: 3307

Tanja Lucić
Voditelj ureda
Mob: +385 91 466 2223
Tel: +385 21 587 441
E-mail: tanja@angelusnekretnine.hr
www.angelusnekretnine.hr

Lokacija

U blizini ima

Tip Naziv Adresa Udaljenost
  Park Cable Park Split Put Divulja, 21216, Kaštel Štafilić 4,873

Kuća, 160m², Zemljište 452m²

Splitsko-dalmatinska, Okrug, Okrug Gornji

Nije aktivan