Dodano: 17 lipnja 2021

Pregledi: 120

Object ID: 16976

Odabrano: 0

186 m²
0 m²
3
3
Broj soba
3
Područje
186 m²
Površina zemljišta u m2
186 m²
Kupaonica
3
Toaleti
1
Bazen
Da
Parkiralište
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-155-233347
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
LOKACIJA:

Kuća sa bazenom se nalazi u Zatonu pored Nina. Nalazi se na 1,3 km udaljenosti od mora i centra mjesta. Zaton je malo turističko mjesto idealno za istinski odmor i opuštanje od stresa svakodnevnice. Smješten je između dvaju povijesnih gradova – Nina (2 km) i Zadra (12 km).
Predstavlja jedinstveni spoj dalmatinske arhitekture, ugodne mediteranske klime, očuvane prirode, bogate kulturno povijesne baštine te živahne turističke svakodnevnice.
Pješčane plaže u sjeni stoljetnih borova idealne su za obitelji s djecom. Želite li pronaći mir, kristalno bistro more, čisto podmorje, hlad borovih šuma, nezaboravne zalaske sunca, onda je Zaton idealno mjesto za Vaš odmor.

OPIS:

Kuća je trenutno u izgradnji, a dovršetak radova i useljenje predviđeni su za kraj ove godine. Nalazi se na zemljištu površine 553 m2, a ukupna stambena površina kuće iznosi 174,20 m2, ljetna kuhinja površine 12 m2 te bazen površine 32 m2.
Ova moderna kuća ima vrlo funkcionalan tlocrt, a sastoji se od prizemlja i kata. Prizemlje je površine 91,95 m2, a sastoji se od hodnika, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom, prostorijom za igru, WC-om i dvije natkrivene terase. Na kat vode unutarnje stepenice, sa sastoji se od hodnika, 3 spavaće sobe od kojih svaka ima svoju kupaonicu i dvije lođe. Kat je ukupne površine 82,25 m2.

Oprema

Kuća se gradi ciglenim termo blokom te će na nju biti postavljena termoizolacija debljine 10 cm. Radi odličnih energetskih svojstava očekivani energetski certifikat ove kuće je A. Prozori s roletama i komarnicima biti će izrađeni od PVC materijala. Podovi će biti obloženi pločicama i parketom. U cijeloj kući će se nalaziti ukupno 5 klima uređaja, jedan u dnevnom boravku, jedan u prostoriji za igru te po jedan u svakoj spavaćoj sobi. Kupaonice i WC će imati podno grijanje. Kuća će imati i dimnjak. Ulazna vrata će biti protuprovalna i protupožarna. Kuća se prodaje nenamještena.
Bazen će biti obložen folijom, te će biti opremljen sustavom grijanja. U ljetnoj kuhinji će se nalaziti vanjski roštilj. U dvorištu kuće će se nalaziti tri parkirna mjesta.
=========
Agencijska provizija za kupca iznosu 2% + PDV.




ID KOD AGENCIJE: 3256

Tanja Lucić
Voditelj ureda Split i Licencirani agent
Mob: +385 91 466 2223
Tel: +385 21 587 441
E-mail: tanja@angelusnekretnine.hr
www.angelusnekretnine.hr

Lokacija

Kuća, 186m², Zemljište 0m²

Zadarska, Nin, Zaton

Nije aktivan