Dodano: 06 lipnja 2021

Pregledi: 121

Object ID: 16985

Odabrano: 0

338 m²
Područje
338 m²
Kat
3
Parkiralište
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-155-231910
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
Angelus nekretnine vam nude ured za zakup:

LOKACIJA
Poslovni prostor nalazi se na drugom katu kompletno renovirane austro ugarske zgrade u samom centru Zagreba. U neposrednoj blizini mnoge su značajne kulturne zgrade i zgrade državne uprave. Do glavnog gradskog trga su tri bloka hoda, do Cvjetnog trga su dva bloka hoda. Tramvajska i autobusna stanica prve zone javnog gradskog prijevoza udaljene su svega 3 minute hoda od zgrade.
 
OPISA
Poslovni prostor smješten je u povijesnoj jezgri Zagreba, u zgradama nastalim u 19. stoljeću. Povijesna zgrada s impresivnom arhitekturom obnovljena je 2004. godine i sastoji se od suterena, prizemlja, tri kata i podzemne garaže ukupne površine 6.500 kvadrata. Prilikom preuređenja u modernu uredsku zgradu, osobito se vodilo računa o korištenju izvornih građevinskih materijala.
Po svojoj veličini te vrhunskoj opremljenosti komunikacijskim sustavom i optičkim vezama, ovaj poslovni kompleks uspješno konkurira na tržištu poslovnih prostora u središtu grada Zagreba. Centar nudi najam visoko kvalitetnih uredskih prostora internacionalnih standarda, dizajniranih na način da zadovoljavaju sve uvjete rada lokalnih i stranih tvrtki.
U sklopu centra, nalazi se i garaža, s ukupno 78 parkirnih mjesta. Garaža ima zasebni ulaz i nalazi se u podzemlju zgrade. Na parceli u dvorištu zgrade se nalazi vanjski parking. Opremljena je suvremenim ventilacijskim sustavom u podzemnom dijelu garaže, sigurnosnim sistemom protpožarne zaštite te video nadzorom.
Poslovni prostor sastoji se od 4 uredske prostorije koje gledaju na dvorišnu stranu. Ispred tih prostorija je ulazni hol gdje dolazite liftom ili stepeništem i u njemu se nalazi prijemna recepcija.
Service charge u iznosu 3,50 €/m² uključuje održavanje zajedničkih dijelova zgrade (usluge zaštitarske službe 0-24, čišćenje zajedničkih dijelova zgrade (dvorište, garaža, liftovi, stubišta..), održavanje sustava grijanja i hlađenja, atesti i ispitivanja, Co detekcija, DDD, održavanje vatrodojave i vatrogasnih aparata, šprinkler sustava, dizala, hortikulture, kontrole pristupa i videonadzora itd.), te spomeničku rentu i komunalnu i vodnu naknadu.
Zakupnik dodatno ima troškove:
- režijske potrošnje (voda, struja, grijanje, hlađenje), po udjelu zakupljene kvadrature u odnosu na kvadraturu zapadnog dijela 3. kata
- sudjelovanje u potrepštinama za toalet i kuhinju, te čišćenju zajedničkog dijela 2.kata (susjedi zakupnici imaju svoje tete čistilice koje jednom tjednu počiste zajednički dio kata, te po dogovoru kupuju potrepštine za toalet i kuhinju).
Garažna mjesta moguće je zakupiti na period trajanja zakupa po cijeni od =120,00 EUR+PDV-e mjesečno.

Za više informacija kontaktirajte agenta.
======================================

Cijenjeni potencijalni najmoprimci, zakupnici i kupci,
Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpis Ugovora o posredovanju, u svrhu zaštite vlasnika
nekretnine od posjeta neregistriranih osoba, a u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o
posredovanju u prometu nekretnina.

Agencijska provizija za najmoprimca/zakupnika iznosi jednu mjesečnu najamninu/zakupninu + PDV-e.


Sa poštovanjem,
Vaše Angelus nekretnine d.o.o.
 
 
 
 

ID KOD AGENCIJE: 3245

Sandra Mulović
Mob: +385 91 466 2233
Tel: +385 1 466 2233
E-mail: sandra@angelusnekretnine.hr
www.angelusnekretnine.hr

Lokacija

338m², Ured, 3 Kat

Grad Zagreb, Donji Grad, Donji grad

Nije aktivan