Dodano: 08 studenog 2020

Pregledi: 153

Object ID: 17248

Odabrano: 0

6259 m²
Područje
6259 m²
ID oglasa u agenciji
indomio-155-201788
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
LOKACIJA:

Zemljište se nalazi na ekskluzivnoj lokaciji, prvi red uz more, na otoku Šolti, mjesto Nečujam. Otok Šolta smjestio se nadomak Splitu, svega devet nautičkih milja i sa sedam veza dnevno u sezoni postao je praktički predgrađe Splita. Zemljište je na izvrsnoj i danas rijetkoj lokaciji, a zahvaljujući redovitim trajektim linijama pristup navedenom zemljištu je odličan.

OPIS:

Građevinsko zemljište je ukupne površine 6.259 m2 te posjeduje pravomoćnu građevinsku dozvolu za izgradnju pet luksuznih vila te plaćene komunanalne doprinose.
Projektom je predviđena gradnja modernih vila, suvremenog dizajna, sukladno standardima koje zahtijevaju ekskluzivni svjetski partneri za najam nekretnina. Ova prvoklasna lokacija idealna je za planiranje resortnog kompleksa vila koje će biti obogaćene dodatnim sadržajima kako bi gosti mogli u potpunosti uživati u mediteranskom načinu života i neizmjernim prirodnim ljepotama ovog otoka.

* Vila 1 (dvije vile u bloku)

Zemljište: 1.088m2; Stambena površina: 394 m2; 3 sobe (master, vip, gostinjska soba)
Lokacija: sjevero-zapad, drugi red od mora

* Vila 2 (dvije vile u bloku)

Zemljište: 1.035m2; Stambena površina: 355 m2; 3 sobe (master, vip, gostinjska soba)
Lokacija: sjevero-zapad, drugi red

* Vila 3

Zemljište: 1.531 m2; Stambena površina: 723 m2; bazen 105 m2 sa sunčalištem, 9 soba;
Lokacija: prvi red od mora, sjevero-zapad.
Garaža, lift, ljetna kuhinja i bbq.
Ova vila se ističe svojom veličinom, vrhunskim tlocrtom te kao takva ima veliki potencijal za korištenje u turističke svrhe. Može se organizirati i kao glavni objekt unutar resorta s vilama, budući da su projektom predviđene i prostorije za osoblje.

* Vila 4

Zemljište: 1.337 m2; Stambena površina: 448 m2; 4 sobe (master, vip, 2 gostinjske sobe; Lokacija: centralna, prvi red od mora

* Vila 5

Zemljište: 1.305 m2; Stambena površina: 426 m2; 4 sobe (master, vip, 2 gostinjske sobe); Lokacija: centralna, prvi red od mora
Iz vila će se pružati slikoviti pogled na more i autentični otočni krajolik, a u neposrednoj blizini gosti mogu uživati u lijepim plažama i dodatnim turističkim sadržajima koji mogu dodatno obogatiti njihov boravak na Šolti. Ovaj projekt ima sve predispozicije da postane jedan od najekskluzivnijh resorta s vilama na ovom dijelu Jadrana te predstavlja jedinstvenu investicijsku priliku s mnoštvom mogućnosti za daljnji razvoj i različite namjene ovisno o viziji budućeg investitora.
==================================================
Cijenjeni potencijalni kupci,
Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpis Ugovora o posredovanju, u svrhu zaštite vlasnika nekretnine od posjeta neregistriranih osoba, a u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.
Agencijska provizija za kupca iznosi 2%+PDV-e od ukupno dogovorene kupoprodajne cijene.
Sa poštovanjem,
vaše Angelus nekretnine d.o.o.


ID KOD AGENCIJE: 2741

Tanja Lucić
Voditelj ureda Split i Licencirani agent
Mob: +385 91 466 2223
Tel: +385 21 587 441
E-mail: tanja@angelusnekretnine.hr
www.angelusnekretnine.hr

Lokacija

6259m², Zemljište

Splitsko-dalmatinska, Šolta, Nečujam

Nije aktivan