Dodano: 04 listopada 2016

Pregledi: 68

Object ID: 17651

Odabrano: 0

650 m²
1100 m²
8
Broj soba
8
Područje
650 m²
Površina zemljišta u m2
1100
Godina izgradnje
1981
Bazen
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-155-202069
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
LOKACIJA: Vrhovec - na odličnoj, mirnoj lokaciji u zelenoj zoni, sa panoramskim pogledom na jugozapadni dio grada i Medvednicu. Udaljeno 2,5 km od Ilice s kojom je povezano autobusnom linijim. Na istoj udaljenosti nalazi se osnovna škola i vrtić.
OPIS: prekrasna luksuzna obiteljska vila površine 610 m2 sa dodatnom građevinom cca. 40m2, sagrađena 1980.g. na parceli od 1.100 m2 i razvedena je kroz nekoliko polu etaža. Razizemlje / podrum: dupla garaža, kotlovnica na plin (Viessmann), pumpe sa filterima vode za bazen, ostava, vinski podrum, hodnik i stubište.
Suteren / polukat: veliki zatvoreni grijani bazen, sauna, bar, soba za odmor, WC, praonica, spremište, hodnik, stubište i velika terasa (45 m2). U prizemlju nalazi se veliki hall, WC za goste, impresivan, ostakljeni dnevni boravak sa prostorom za blagovanje cca 120 m2, kuhinja, spavaća soba sa kupaonicom i odvojenim ulazom, stubište, balkon i velika terasa. I poluetaža: velika spavaća soba sa kupaonicom, manja spavaća soba i radna soba.
II poluetaža: 2 spavaće sobe sa pripadajućom kupaonicom.
Sve sobe imaju izlaz na terase ili balkone. Uz glavni ulaz u kuću nalazi se studio/apartman, odvojeni prostor sa zasebnim vanjskim ulazom i vlastitim sanitarnim čvorom, idealan za atelje, biro i sl Kupaonice su opremljene hidromasažnim tuš kabinama, a glavna i hidromasažnom kadom. Kroz cijelu kuću je razvedeno podno grijanje. Za dogrijavanje sanitarne vode i grijanje bazena postavljeni su krovni solarni kolektori. U kući je ugrađen i inteligentni sustav upravljanja svim funkcijama, preko touchscreen display-a u dnevnom boravku, a provedene su i instalacije za ugradnju video nadzora. Uz kuću se nalazi i dodatna zgrada sa još dvije garaže i prostorom - spremištem za pribor i alat. Okućnica, vrt i prilazni putovi kompletno su hortikulturno uređeni, sa ugrađenom vanjskom senzorskom rasvjetom. Prilaz moguć sa dvije ulice.
Agencija preporuča ovu nekretninu.
Za više informacija molimo kontaktirajte agenta.
===============================================
Cijenjeni potencijalni kupci, najmoprimci i zakupnici, Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpis Ugovora o posredovanju, u svrhu zaštite vlasnika nekretnine od posjeta neregistriranih osoba, a u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.
Za više informacija molimo kontaktirajte agenta.
===============================================
Agencijska provizija za kupca iznosi 2%+PDV-e od ukupno dogovorene kupoprodajne cijene.
Agencijska provizija za najmoprimca/zakupnika iznosi jednu mjesečnu najamninu/zakupninu + PDV-e.

ID KOD AGENCIJE: 514

Stella Lipić
Agent s licencom
Mob: +385 91 466 2333
Tel: +385 1 466 2233
E-mail: stella@angelusnekretnine.hr
www.angelusnekretnine.hr

Lokacija

U blizini ima

Tip Naziv Adresa Udaljenost
  Škola Osnovna škola Iver Mladena Halape 8, Zagreb 4,097
  Dječiji vrtić Vesela Pandica Ulica Pere Pirkera, II odvojak 19, Zagreb 4,768

Kuća, 650m², Zemljište 1100m²

Grad Zagreb, Črnomerec, Vrhovec

Nije aktivan