Dodano: 14 srpnja 2016

Pregledi: 225

Object ID: 17658

Odabrano: 0

244 m²
2043 m²
7
5
Broj soba
7
Područje
244 m²
Površina zemljišta u m2
2043
Godina izgradnje
1900
Kupaonica
5
Bazen
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-155-201974
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
Zemljište površine 2 385 metara četvornih s dva odvojena objekta nalazi se u srcu Rogača na otoku Šolti. Okruženo umirujućim zelenilom i samo zemljište obiluje autohtonom vegetacijom koja komplementira Mediteranom inspiriranoj arhitekturi objekata te osigurava mir i privatnost. Na obali, 10 metara od zemljišta, nalazi se mul pogodan za sidrenje jahte. Zemljište se nalazi na padini, što osigurava neometan pogled iz svakog od objekata. Objekt površine 86 metara četvornih bliži je moru i ima direktan pogled na Šoltanski kanal, Čiovo i kopno. U njemu se nalaze dva profinjeno uređena apartmana s kupaonicama. S obalne strane nalazi se i ulaz u dvije garaže, površine 45 metara četvornih.
Stambeni je objekt villa površine 158 metara četvornih, i prostire se na dvije etaže. Prozračnim unutarnjim dizajnom dominiraju bezvremenski materijali, čiste linije te skladne boje. U prizemlju se nalaze kuhinja, dnevni boravak, blagovaonica, natkrivena trpezarija, wc te spavaća soba s kupaonicom. Na katu se nalaze dvije spavaće sobe s kupatilom te radna soba. U nivou kata je velika terasa okrenuta prirodi, koja osigurava umirujuću i tihu atmosferu.
Između dva objekta prostire se veliki travnjak s pogledom na Rogač i Šoltanski kanal, koji oplemenjuje bazen površine 53 metra četvorna.
Lokacija ville osigurava brz pristup centru Rogača, kao i kopnu, ali i iskustvo netaknute prirode, dok kombinacija tradicionalne arhitekture te suvremenih materijala i opreme osiguravaju doživljaj mediteranskog duha uz ostvarivanje suvremenog standarda života.
Rogač je malo mjesto smješteno na sjevernoj obali otoka Šolta. Rogač je prvenstveno bio luka glavnom mjestu na otoku, Grohote, a i danas je glavna luka za sva ostala mjesta te je posebno u ljetno vrijeme prepun gostiju koji žure na svoje turističko odredište. Rogač je postao atraktivna destinacija sama za sebe, zahvaljujući prekrasnoj prirodi, plažama te idealnoj poziciji i prometnoj povezanosti. Idealan je za odmor, istraživanje ostatka otoka, a u blizini su predivne plaže sa kristalno čistim morem, mir i tišina s obzirom da u mjestu nema ugostiteljskih objekata noćnog tipa.

ID KOD AGENCIJE: 408

Tanja Lucić
Voditelj ureda Split i Licencirani agent
Mob: +385 91 466 2223
Tel: +385 21 587 441
E-mail: tanja@angelusnekretnine.hr
www.angelusnekretnine.hr

Lokacija

Kuća, 244m², Zemljište 2043m²

Splitsko-dalmatinska, Šolta, Rogač

Nije aktivan