Dodano: 03 prosinca 2022

Pregledi: 36

Object ID: 182795

Odabrano: 0

83 m²
2
1
Broj soba
2
Područje
83 m²
Kat
1
Godina izgradnje
2022
Energetski razred
A+
Kupaonica
1
Lift
Da
Parkiralište
Da
ID oglasa u agenciji
dimedia-360
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
Prodaje se stan u novogradnji u Zadru, predio Diklovac.
Stan se nalazi u zgradi moderne i kvalitetne novogradnje s ukupno 6 stambenih jedinica.Smješten je u prizemlju zgrade, a ukupna neto površina stana s pripadcima iznosi 82,52m2.
Sastoji se od dvije spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonicom, ostave, kupaonice s wc-om i hodnika. Ukupna tlocrtna površina stana iznosi 56,64m2.Iz stana se izlazi na vrt ukupne površine 54,64m2.
Stanu pripadaju parkirno garažno mjesto i spremište u podzemnoj etaži zgrade, te jedno vanjsko parkirno mjesto.
Zgrada će imati lift, što pruža budućim stanarima komfor prilikom korištenja spremišta i garaže.
Stan će biti opremljen dizalicama topline s podnim grijanjem u cijelom stanu i unutarnjim klima jedinica u svakoj prostoriji za hlađenje.U dnevnom boravku i spavaćim sobama će se postaviti parketi, dok je u ostalim prostorijama predviđeno postavljanje keramike.
Zgrada je građena vrhunskim materijalima. Za izolaciju zgrade je predviđeno postavljanje stiropora debljine 10cm,. Stolarija će biti PVC antracit boje s elektricnim ALU roletama i komarnicima, dok će na ulaz biti postavljena protuprovalna i protupožarna vrata. Stoga se predviđa visoka energetska učinskovitost zgrade.
Objekt je smješten na odličnoj lokaciji, udaljen svega 500m od mora i plaže, okružen modernim zgradama. Predstavlja idealnu priliku za svakodnevni život ili odmor u atraktivnom dijelu grada.
Investitor je pravna osoba. U cijenu je uključen PDV, stoga kupac ne plaća porez na promet nekretninama.

Lokacija

2-s, Stan, 83m², 1 Kat

Zadarska Zadar

Nije aktivan