Dodano: 05 prosinca 2021

Pregledi: 34541

Object ID: 19032

Odabrano: 0

815 m²
920 m²
14
10
Broj soba
14
Katova
-
Područje
815 m²
Površina zemljišta u m2
920
Kupaonica
10
Bazen
Da
Vodovodne cijevi
Da
Parkiralište
Da
Struja
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-155-263724
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
Angelus nekretnine Vam nude na prodaju luksuzno uređenu kuću s bazenom na Pelješcu u posljednoj fazi izgradnje

LOKACIJA
Lovište, malo ribarsko mjesto na kraju poluotoka Pelješca, smješteno u zaštićenoj uvali, s vrlo blagom klimom i jako velikim brojem sunčanih dana kroz cijelu godinu. Oko mjesta su raspoređene lijepe skrivene uvale i plaže. Mještani se, uz turizam, bave najviše ribarstvom, uzgojem maslina i proizvodnjom maslinovog ulja. Sama lokacija je idealna za odmor u tišini i miru, a zbog blizine grada Orebića koji je udaljen 17 km nudi mogućnost odlaska na jednodnevne izlete kako po pelješkom poluotoku tako i na obližnje otoke Korčulu i Hvar koji se nalaze u vrlo bliskom okruženju. Dubrovnik je udaljen 130 km, a novi most Pelješac nepunih 50 km. Kuća je smještena je na samom kraju mjesta u manjoj uvali, a do centra mjesta gdje se nalaze trgovina i razni ugostiteljski objekti ima par minuta ugodne šetnje uz more.

OPIS
Ova luksuzna apartmanska kuća uz more nalazi se na zemljištu površine 1300 m2 u vrlo mirnom prirodnom okruženju na samom rubu zelenog pojasa. Kuća se sastoji od prizemlja koje je zamišljeno da gostima pruži maksimalan hedonistički doživljaj tijekom cijele godine, te dva kata na kojima se nalaze četiri luksuzno opremljena i uređena apartmana. U prizemlju se nalazi potpuno opremljena teretana, sauna i parna kupelj sa pripadajućim sanitarnim prostorijama, ostava, tehnička soba, spremište te namještena garsonjera koja može služiti za eventualne potrebe osoblja ili kao dodatni smještaj. U sastavu prizemlja je još kuhinja, blagovaonica te prostor za druženje koji će nakon završetka projekta imati sve potrebne sadržaje kao što su pikado, stol za stolni tenis, igraću konzolu i ostale sadržaje. Iz ovog prostora se direktno izlazi na terasu na kojoj se nalazi veliki grijani bazen sa sunčalištem uz kojeg će biti izrađena i nadstrešnica ispod koje je planiran prostor za roštilj.

Svi apartmani na katovima imaju po dvije sobe s kupaonicom, veliki dnevni boravak, blagovaonicu, potpuno opremljenu kuhinju te prostrane terase ili natkrivene balkone. Tlocrtne površine apartmana su u rasponu od 120 – 145 m2. Namješteni su i opremljeni vrlo kvalitetnim materijalima, rasvjeta je potpuno prilagođena ambijentu, velike staklene stijene izrađene po najnovijoj tehnologiji pružaju odličnu zaštitu kako ljeti od jakog sunca tako i od zimskih uvjeta. Sve što trebate za miran i opuštajući odmor s obitelji i prijateljima u mediteranskom stilu možete ovdje pronaći. Poklonici aktivnog i sportskog načina življenja će također doći na svoje, a zbog svih gore navedenih sadržaja (teretana, sauna, parna kupelj...) svakako treba naglasiti da je kuća prilagođena za korištenje tijekom cijele godine.

Kuća je u cjelosti rađena od visoko kvalitetnih materijala ima podno grijanje, klimu, pametno otvaranje vrata s karticom, solarne panele za toplu vodu koja će se ujedno koristiti i za grijanje vode u bazenu. Obzirom da se u prizemlju nalazi i manja garsonjera koja može služiti za smještaj osobe zadužene za održavanje kuća za potrebe vlasnika i njegovih gostiju uključujući kompletnu uslugu pripreme za dolazak u bilo koje doba godine bez razmišljanja o transferu, nabavci namirnica, pripremu izleta i slično. Na dijelu zemljišta iza kuće se još nalazi i parking za šest automobila.

Predviđen završetak radova je u proljeće 2023. godine kada će kuća u cijelosti biti spremna za useljenje i uživanje u moru, suncu i svim ostalim prirodnim blagodatima koje se nalaze na dohvat ruke.


S poštovanjem,
vaše Angelus nekretnine d.o.o.

Please visit our website
https://angelusnekretnine.hr/real-estate-zagreb for more information on this property.


ID KOD AGENCIJE: 3489

Igor Paradžik
Voditelj ureda Dubrovnik i licencirani agent
Mob: +38598676009
Tel: +38598676009
E-mail: igor@angelusnekretnine.hr
www.angelusnekretnine.hr

Lokacija

Kuća, 815m², Zemljište 920m²

Dubrovačko-neretvanska, Orebić, Lovište

Nije aktivan