Dodano: 05 travnja 2022

Pregledi: 34124

Object ID: 21012

Odabrano: 0

283 m²
500 m²
4
3
Broj soba
4
Područje
283 m²
Površina zemljišta u m2
500
Energetski razred
A+
Kupaonica
3
Toaleti
1
Kanalizacija
Da
Parkiralište
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-98-290911
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
Villa se nalazi svega 600 m od mora u mirnom dijelu grada, s predivnim panoramskim pogledom na more. Predstavlja spoj moderne arhitekture i mediteranskog okruženja kojeg odlikuje visoko kvalitetna gradnja i otmjeno uređen interijer i eksterijer.

Površina vile je 283,09 m²:
- podrum (68,79 m²) - nalazi se garaža, spremište, stubište;
- prizemlje (96,59 m²) - nalazi se kuhinja, blagovaonica, boravak, wellness, WC, stubište;
- 1. kat (117,71 m²) - 4 velike sobe, 3 kupaonice, balkon, garderoba, hodnik, stepenište

VILLA je opremljene sustavom pametnih kuća – upravljanje preko mobilnih aplikacija, dizalicama topline (podno grijanje i kanalno hlađenje) i solarima (topla sanitarna voda), alarmnim sustavom, sustavom vizualnog nadzora, protuprovalnim šifriranim ulaznim vratima, el. roletama, upravljanom rasvjetom, upravljanje režimom rada bazena, upravljanje navodnjavanja.

MATERIJALI su vrhunske kvalitete i od renomiranih proizvođača. Aluminijska stolarija s podizno zaokretnim el. roletama i troslojnim toniranim izo staklima. Obloga objekata je na razini energetskog razreda A, A+, krovovi villa su zeleni te se uklapaju u okoliš primorskog kraja, interijer je uređen tako da su podovi popločeni vrhunskom talijanskom keramikom osim u sobama u kojima je ugrađen vrhunski troslojni parket, zidovi su obojani bojama vrhunskog proizvođača sa detaljima koji su oličeni dekorativnom tehnikom. Unutarnja stolarija je kombinacija drveta i stakla, unutarnje stepenice tzv. lebdeće stepenice s staklenom ogradom, el. oprema modularni prekidači i utičnice vrhunskog proizvođača, rasvjeta je dizajnerskog karaktera od čega je jedan dio unikatan (hand made).

INTERIJER će se opremiti kompletnim trendovskim namještajem, kuhinja s kompletnim aparatima (bijela tehnika + vine bar), dnevni boravak s lounge i dinner dijelovima, unutarnjim kaminom, sobe s bračnim krevetom i pripadajućim namještajem, dječje sobe s pripadajućim namještajem, u svakoj villi nalazi se i master bedroom s svojom kupaonicom i garderobom, ville imaju 4 do 5 kupaonica opremljenih opremom renomiranih proizvođača, wellness oaza s finskom i turskom kupelji i unutarnjim ili vanjskim hidromasažnim bazenom. Prostrane terase su ograđene staklenom toniranom ogradom i dijelovima drvenih vertikalnih pergola i vanjskih stropova s modernim vrtnim namještajem.

EKSTERIJER je izveden kako bi se postigla maksimalna diskrecija, ozelenjen autohtonim biljem gdje prevladava drvo masline, lavanda i ružmarin, vanjskim grijanim bazenom, sunčalištem, natkrivenom terasom za odmor i uživanje te prostorom za pripremu hrane na otvorenom. Svaka Villa ima duplu garažu opremljenu brzim kućnim elektro punjačem za osobna vozila i parkirališna mjesta. U sklopu prostora wellnessa ili garaža nalazi se i prostor za spremanje vanjskog namještaja.
Očekuje se da će villa biti useljiva krajem 2020. g.


Cijenjeni klijenti, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnju suradnju, kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.


Agencija 'Real nekretnine' kao ovlašteni posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja predugovora ili ugovora:


- kupnji, naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % + PDV od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE

- najmu naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninu.

Minimalna agencijska provizija iznosi 1.000€ +PDV, za sve iznose manje od 30.000€, u kunskoj protuvrijednosti.

ID KOD AGENCIJE: 2291

Real nekretnine
Mob: 0911808977
Tel: 051 313 003
Fax: 051 313 007
E-mail: info@real-nekretnine.com
http://real-nekretnine.com

Lokacija

Kuća, 283m², Zemljište 500m²

Primorsko-goranska, Crikvenica

Nije aktivan