Dodano: 15 veljače 2023

Pregledi: 12126

Object ID: 362201

Odabrano: 0

63 m²
3
1
Broj soba
3
Područje
63 m²
Kat
2
Godina izgradnje
2021
Energetski razred
A
Kupaonica
1
Parkiralište
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-155-381612
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
Angelus nekretnine Vam nude na prodaju dvosobni stan (apartman) u novogradnji

LOKACIJA
Ova nekretnina nalazi se u općini Župa Dubrovačka, naselje Čibača na vrlo traženoj lokaciji kako za stanovanje tako i za turistički najam. Udaljena je od nove škole samo par stotina metara, a u neposrednoj blizini je autobusna stanica, pekara, trgovina, ljekarna i ostali sadržaji. Orijentacija stana je južna i cijeli dan je u suncu što dosta podiže kvalitetu stanovanja. Blizu je i nogometni teren, a do plaže u Srebrenom se može doći pješke za dvadesetak minuta.

OPIS
Stan se nalazi na drugom katu novoizgrađene zgrade u završnoj fazi, a sastoji se od dvije sobe, dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonicom, kupaonice i balkona. Uz zgradu je predviđeno i jedno parkirno mjesto koje pripada ovom stanu. Raspored stana je vrlo praktičan. Prednji dio stana u kojem su trpezarija, kuhinja i dnevni boravak iz kojeg se izlazi na balkon je otvorenog koncepta i može se vrlo dobro prilagoditi svim potrebama. Obzirom da je zgrada u završnoj fazi moguće je useljenje odmah po potpisu ugovora. Za sve ostale informacije slobodno se obratite u agenciju.

Cijenjeni potencijalni kupci,
Razgled nekretnine moguć je uz potpis Naloga za posredovanje u svrhu zaštite vlasnika nekretnine od posjeta neregistriranih osoba, a u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina. Agencijska provizija za kupca iznosi 2% + PDV od ukupno dogovorene kupoprodajne cijene.

S poštovanjem,
vaše Angelus nekretnine d.o.o.

THE LOCATION
This property is located in the municipality of Župa Dubrovačka, Čibača in a highly sought after location for both housing and tourist rental. It is only a few hundred meters away from the new school, and in the immediate vicinity is a bus station, bakery, shop, pharmacy, and other facilities. The orientation of the apartment is south and it is in the sun all day, which raises the quality of housing. There is also a football field nearby, and the beach in Srebreno can be reached on foot in about twenty minutes.

DESCRIPTION
The apartment is located on the second floor of a newly built building in the final phase and consists of two bedrooms, a living room, a kitchen with a dining area, a bathroom, and a balcony. Next to the building, there is one parking space that belongs to this apartment. The layout of the apartment is very practical. The front part of the apartment, which has a dining room, kitchen, and living room with access to the balcony, is an open concept and can be very well adapted to all needs. Since the building is in the final phase, it is possible to move in immediately after signing the contract. For all other information feel free to contact the agency.

ID KOD AGENCIJE: 4142

Igor Paradžik
Voditelj ureda Dubrovnik i licencirani agent
Mob: +38598676009
Tel: +38598676009
E-mail: igor@angelusnekretnine.hr
www.angelusnekretnine.hr

Lokacija

3-s, Stan, 63m², 2 Kat

Dubrovačko-neretvanska, Župa Dubrovačka, Čibača

Nije aktivan