Dodano: 02 siječnja 2022

Pregledi: 33928

Object ID: 75344

Odabrano: 0

268 m²
647 m²
5
4
Broj soba
5
Katova
-
Područje
268 m²
Površina zemljišta u m2
647
Godina izgradnje
2021
Energetski razred
A
Kupaonica
4
Toaleti
1
Bazen
Da
Vodovodne cijevi
Da
Parkiralište
Da
Internet
Da
Klima
Da
Struja
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-133-269043
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
U prodaji imamo predivnu vilu udaljenu cca 900m od mora, a svega 1,5 km od centra Crikvenice. Smještena je na mirnoj lokaciji, na kraju slijepe ulice, tako da je idealna za odmor i bijeg od gužvi u ljetnim mjesecima.

Sastoji se od:
- garaže površine 38m2 koja je smještena u suterenu ove predivne vile, a opremljena je elektropunjačem, te spojena je sa prizemljem vanjskim natkrivenim stepenicama.
- prizemlja kojega čini ulazni hodnik, prostorija sa wc-om i saunom, spavaća soba sa vlastitom kupaonom te open space dnevni dio koji se sastoji od kuhinje, blagovaone i prostranog dnevnog boravka. Sve prostorije imaju izlaz na veliku polunatkrivenu terasu i okućnicu sa sunčalištem i velikim infinity bazenom odakle se pruža panoramski pogled na prirodu, grad, more i otok Krk.
- unutarnjim stepenicama penjemo se na kat koji se sastoji od predprostora koji je koncipiran kao game room/teretana odnosno prostor za druženje, te tri spavaće sobe, svaka sa vlastitom kupaonom - dvije južne sobe i sa izlazom na natkrivene terase sa kojih se pruža spektakularan pogled na prirodu, grad, more i otok Krk.

U gradnji su korišteni isključivo vrhunski materijali pa tako ova veličanstvena vila raspolaže sa protuprovalnim vratima, prvoklasnom keramikom i sanitarijama, vrhunskim parketom u sobama, klimama u svim prostorijama (6x), vrhunskom alu stolarijom (podizno klizne stijene) sa komarnicima i električno pokretanim roletama (mogu se podizati i putem wifi-ja i aplikacije na smartphone-u), led rasvjetom, dimnjakom, videonadzorom, finskom saunom, bazenom (10x5 m) itd... Prodaje se kompletno namještena kvalitetnim namještajem i vrhunskim aparatima!

Zbog uredne vlasničke dokumentacije prodavatelj garantira brzi prijenos vlasništva!

Ova veličanstvena vila koja se nalazi na vrhunskoj poziciji idealna je kako za vlastitu uporabu tako i za bavljenje turizmom!

Odličan omjer cijene i kvadrature - PRILIKA koju toplo PREPORUČAMO!!

ID KOD AGENCIJE: 1153

Mauro Slavić
Agent s licencom
Mob: +385 (0) 95 111 0555
Tel: +385 (0) 51 498 068
E-mail: mauro@exclusive-nekretnine.hr
www.exclusive-nekretnine.hr

Lokacija

Kuća, 268m², Zemljište 647m²

Primorsko-goranska, Crikvenica

Nije aktivan