Dodano: 31 ožujka 2022

Pregledi: 2

Object ID: 98034

Odabrano: 0

283 m²
436 m²
5
3
Broj soba
5
Katova
-
Područje
283 m²
Površina zemljišta u m2
436
Kupaonica
3
Kanalizacija
Da
Vodovodne cijevi
Da
Parkiralište
Da
Klima
Da
Struja
Da
ID oglasa u agenciji
dimedia-311
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
Prodaje se samostojeća kuća u Zadru, predio Petrići.
Kuća je smještena u mirnom predjelu, u blizini škole, vrtića, tržnice, okružena obiteljskim kućama, udaljena svega 10min hoda od grada i najbliže plaže.
Neto stambena površina kuće iznosi 255m2, a sastoji se od podruma, visokog prizemlja, kata i potkrovlja. Kući pripada dvorište od 259m2 i garaža površine 28m2.
U podrumu kuće nalazi se neuređen (roh-bau) prostor koji je moguće prenamjeniti u ured ili dodatnu stambenu jedinicu.
Na visokom prizemlju smještena su 2 jednosobna stana koji se sastoje od kuhinje s blagovanicom i dnevnog boravka, kupaonice s wcom, dodatne prostorije i terase.
Na katu se nalazi komforan trosoban stan s dnevnim boravkom, kuhinjom i blagovaonicom, 3 natkrivene terase, kupaonicom s wcom i ostave.Ukupna bruto površina kuće sa svim pripadcima iznosi 316m2.
Kuća je adaptirana 2020. godine, te su promjenjene kompletne instalacije vode, struje, odvoda, kao i podovi u svim prostorijama. Na prozore je postavljena kvalitetna PVC stolarija s roletama i promjenjena su ulazna vrata. Na kući je 2022. godine promjenjeno krovište. Sve prostorije u kući su opremljene novim klima uređajima, te postoji mogućnost korištenja centralnog grijanja na energent po izboru. U stanu na katu se dodatno nalazi kalijeva peć na drva.Kuća se prodaje kompletno namještena i spremna je za preuzimanje. Sav namještaj u kući je relativno nov, kuhinje su rađene po mjeri.
Uz gradski vodovod, postoji mogućnost korištenja cisterne na kišnicu, kuća je spojena na kanalizaciju.
Vlasništo i dokumentacija uredni.

Lokacija

Kuća, 283m², Zemljište 436m²

Zadarska Zadar

Nije aktivan