Dodano: 19 ožujka 2021

Pregledi: 34326

Object ID: 10403

Odabrano: 0

276 m²
3107 m²
9
5
Broj soba
9
Područje
276 m²
Površina zemljišta u m2
3107
Energetski razred
A
Kupaonica
5
Toaleti
2
Bazen
Da
Parkiralište
Da
Struja
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-98-217861
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
Villa se smjestila u samom srcu Istre, u malom turističkom mjestu Rakalj, 25km nadomak povijesnog grada Pule,štih Toscane u svakom smislu te riječi.
Posjed ville proteže se na 4136 četvornih metara s bazenom, a između mnogih sadržaja obuhvaća objekt vile koji se prostire na dvije prostrane etaže: prizemlje i prvi kat. Okućnici ville pripada urbanizirano zemljište od 3120m2 , a 1016m2 se nalazi prekoputa vile u svojstvu parkinga ville.


Villa ima 2 dnevna boravka , unutarnju kuhinju i vanjsku ljetnu kuhinju, vinoteku i loundry room, 7 spavaćih soba, 5 kupaonica i gostinski wc..Centralno grijanje je na plin (bombola), svaka soba dnevni i kuhinja ima klima uređaj.

U prizemlju ville nalazi se potpuno opremljena kuhinja s blagovaonicom, prostrani dnevni boravak s kaminom, dodatni obitavajući prostor čija vrata vode u dvor vile s bazenom. moderno opremljena kupaonica te predivna lođa koja umjesto dva zida ima staklene stijenke i djeluje poput male zelene galerije, a idealna je za odmaranje uz jutarnju kavicu ili popodnevni čaj.

Do prvog kata vile vode Vas stepenice, a otkrivaju vam predivan prostor u kojem su se smjestile 3 dvokrevetne sobe s bračnim ležajem i privatnom terasom opremljenom garniturama za odmaranje. Tu su i dvije moderno opremljene kupaonice, jedna kupaonica s hidromasažnom jacuzzi kadom, a druga s hidromasažnim jacuzzi tušem sa saunom.

Na prvom katu vile nalazi se i zasebna manja apartmanska rezidencija s dnevnim boravkom, dvije spavaće sobe s bračnim ležajem, terasom i kupaonicom. Apartmanska rezidencija je povezana masivnim vanjskim kamenim stepenicama s prostorom raskošnog dvora s bazenom.

U prostranom osunčanom dvoru ville nalaze se 2 sobe sa kupaonama i posebnim ulazima, izvana, prekrasni natkriveni ljetnikovac s kamenim vanjskim kaminom i garniturom za obitavanje i odmaranje. Ovaj predio će Vam zasigurno priuštiti mnoge prekrasne trenutke opuštanja i uživanja u dobrom društvu i dobroj gastronomskoj ponudi koja je nadaleko poznat adut vezan za istarsku regiju.




Cijenjeni klijenti, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani posrednički ugovor koji je temelj za daljnju suradnju, kao i za naplatu provizije, a sve sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina.


Agencija 'Real nekretnine' kao ovlašteni posrednik u prometu nekretninama, za uslugu posredovanja u trenutku sklapanja predugovora ili ugovora:


- kupnji, naplaćuje posredničku naknadu u iznosu od 3 % + PDV od UGOVORENE KUPOPRODAJNE CIJENE

- najmu naplaćuje jednu ugovorenu mjesečnu najamninu.

Minimalna agencijska provizija iznosi 1.000€ +PDV, za sve iznose manje od 30.000€, u kunskoj protuvrijednosti.

ID KOD AGENCIJE: 2174

Real nekretnine
Mob: 0911808977
Tel: 051 313 003
Fax: 051 313 007
E-mail: info@real-nekretnine.com
http://real-nekretnine.com

Lokacija

Kuća, 276m², Zemljište 3107m²

Istarska, Marčana, Rakalj

Nije aktivan