Dodano: 13 kolovoza 2017

Pregledi: 67

Object ID: 14554

Odabrano: 0

75 m²
3
2
Broj soba
3
Područje
75 m²
Kat
1
Godina izgradnje
2016
Energetski razred
A
Kupaonica
2
Toaleti
1
ID oglasa u agenciji
indomio-134-112946
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
Ovaj luksuzni objekt ima 4 stana veličine cca 70 m2 sa pripadajućim okućnicama od 70-150 m2. Dva stana su u prizemlju te druga dva na katu.
Stanovi u prizemlju se sastoje od dnevnog boravka i kuhinje, dvije spavaće sobe pri čemu svaka soba ima kupaonu i posebni wc. Stanovi u prizemlju također imaju vlastitu okućnicu veličine od 78 – 118 m2.
Stanovi na katu se sastoje od sastoje od dnevnog boravka s terasom i kuhinje, dvije spavaće sobe pri čemu svaka soba ima kupaonu i posebni wc. Stanovi na katu također imaju vlastitu okućnicu veličine 70 m2.
Okućnice stanova su ozelenjene prekrasnim mediteranskim biljem. Zidovi okućnice su obloženi kamenom Traventinom.
Svakom stanu pripada vlastito parkirno mjesto.

Objekt je građen od blok opeke debljine 30cm pri čemu će fasada biti obložena demit stiroporom debljine 15cm (garancija na fasadu 10 god) čime je postignut objekt niskoenergetske vrijednosti ("A" energetski razred). Na objektu je ugrađena aluminijska stolarija sa rall montažom.
Sve stanove karakterizira moderni interijer u kojem dominiraju elementi drveta pri čemu je zid u dnevnom boravku dekoriran panel pločama od hrastovine. Sukladno tome odabrali smo i sobna vrata visine do stropa koja su usklađena kako sa zidom dnevnog boravku tako i sa podnim oblogama.
Kompletni stanovi, kako sobe tako i dnevni boravak, imaju ugrađeno podno grijanje i hlađenje.
U stanovima su spušteni stropovi pri čemu je ugrađena halogena rasvjeta na dimer potenciometar koja se može regulirati.
U svim sobama instalirana je instalacija za tv i satelit. Sobe imaju vlastitu kupaonicu te zaseban wc. U spavaćim sobama moguće je gasiti i paliti te regulirati jačinu rasvjete iz kreveta.
Kupaonice su obložene poliranim gres pločicama 1 klase visokog sjaja te imaju moderne tuš kabine popločene mozaik pločicama kao i ugrađen posebno dizajniran kupaonski namještaj te ugrađeno sušilo za kosu. Osim toga u kupaonicama su ugrađene visoko kvalitetne armature.
Stubište objekta popločano je porculanom pri čemu su stubišne ograde izrađene od kaljenog stakla. Ulazna vrata u stanove su protuprovalna vrata sa futer štokovima talijanskog proizvođača Diere. Unutarnja vrata su također od talijanskog proizvođača Diere te imaju skrivene pante i magnetsko zatvaranje.

ID KOD AGENCIJE: 1855

Josip Šikić, mag.oec
Agent s licencom
Mob: +385 91 890 4694
Tel: +385 51 403 771
E-mail: info@joda-nekretnine.hr
www.joda-nekretnine.hr

Lokacija

3-s, Stan, 75m², 1 Kat

Primorsko-goranska, Malinska-Dubašnica, Malinska

Nije aktivan