Dodano: 09 veljače 2023

Pregledi: 21206

Object ID: 157880

Odabrano: 0

72 m²
2
Broj soba
2
Područje
72 m²
Kat
1
Energetski razred
C
ID oglasa u agenciji
irealone-151-2154
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
Klasičan gradski stan visokih stropova u mirnoj ulici Svete Klare na prvom katu je nešto što dugo nije bilo u prodaji. Stan je održavan i useljiv , ali zahtijeva određeni stupanj renovacije kako bi ga prilagodili današnjoj kvaliteti stanovanja. Sastoji se od velikog hodnika, isto takvog kupatila te dvije spavaće sobe (jedne veće i jedne manje) te kuhinje koja se lako može pretvoriti u još jednu spavaću sobu pa se ovaj stan tako može "pretvoriti" u trosoban stan sa još uvijek velikim dnevnim boravkom kojeg možete na fotografijama sagledati iz više kutova.

Ono što će vas nagnati da donesete odluku o kupnji ovog stana je pozicija. Pozicija koja se rijetko nudi na tržištu kvarta Bačvice, blizina plaže Bačvica, blizina središta grada sa svim sadržajima koji on pruža i ono najvažnije, spoznaja da vam automobil nije nužno potreban! Naravno , ne znači da vam ne treba, ali danas kad cijene goriva dosežu najviše granice u povijesti lijepo je kad vam je sve nadohvat ruke.
Sigurno niste jedini koji znade razmišljati na taj način te stoga nemojte puno čekati, nazovite agenta i dogovorite razgled. Budite među prvima.
Tko zna, možda ovaj stan čeka upravo vas!

- - - - -

Cijenjeni potencijalni kupci!

Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpis Ugovora o posredovanju, u svrhu zaštite imovine vlasnika nekretnine od posjeta neregistriranih osoba, a u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.

Nađete li ovu nekretninu po nižoj cijeni u oglasniku ona vrijedi i kod nas!
(agencijska provizija iznosi 2% + PDV)

- - - - -

Šifra objekta: 2501-13061-ErP

Energetska klasa: C

Kontakt: Agencija, info@plexusnekretnine.hr, +385 21 277 307
Kontakt: Ervin Poljaković, ervin.poljakovic@plexusnekretnine.hr, +385 98 218 982

Lokacija

2-s, Stan, 72m², 1 Kat

Bačvice

Nije aktivan