Dodano: 17 studenog 2022

Pregledi: 26

Object ID: 158801

Odabrano: 0

83 m²
- m²
4
Broj soba
4
Područje
83 m²
Parkiralište
83 m²
ID oglasa u agenciji
dimedia-34801
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
Poreč - novogradnja sa okućnicom u blizini mora, 82.78 m2, podrum, parkirno mjesto, vrt!
 
Poreč je grad smješten u srcu zapadne istarske obale. Grad kulture, turizma, sporta i zabave, višestruko nagrađivan zbog svoje uređenosti i čistoće.
U Poreču prodaje se lijepo osmišljena kuća u nizu, udaljena 1 km od mora. Kuća je dio 10 kuća u nizu, sa svake strane po 5 koje su dizajnirane za visoku razinu privatnosti. Svaka kuća čini svijet za sebe. Predviđen završetak projekta je krajem 2022. godine.
Kuća se sastoji od podruma, prizemlja, prvog kata, galerije i prostranim dvorištem površine 94 m2. Interijer je organiziran na način da se jedinstveni prostor kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka nalazi u prizemlju, s izlazom na terasu. Na prvom katu smještene su sobe sa pristupom za galerije. Veća se kupaonica nalazi na prvom katu, a toalet u prizemlju. Također kući pripada jedno parkirno mjesto uz mogućnost dodavanja još parkirnih mjesta.
Posebna pažnja dana je upravo organizaciji i uređenju interijera kuće kako bi boravak u njoj bio što ugodniji. Posebnost je na prirodno svjetlo kojeg ima u izobilju zahvaljujući velikim staklenim površinama. Suvremeni stil uređenja uz danje svjetlo i korištenje prirodnih boja doprinose da ambijent zrači optimizmom i ugodom.
 
DIREKTAN KONTAKT S AGENTOM:Agent: Nikola B. ǀ Mob: 095 377 5581 ǀ E-mail: nikolabaltic0@gmail.com
 
 
 
Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.

Lokacija

Kuća, 83m², Zemljište -m²

Istarska Poreč

Nije aktivan