Dodano: 31 srpnja 2021

Pregledi: 170

Object ID: 16926

Odabrano: 0

14400 m²
Područje
14400 m²
Vodovodne cijevi
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-155-238278
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
Angelus nekretnine Vam ekskluzivno nude na prodaju građevinsko zemljište blizu Dubrovnika - uvala Janska, Banići

LOKACIJA
Na samo 30 km od Dubrovnika smješteno je malo primorsko mjesto Banići koje je, sa svojih nekoliko plaža i lukom, idealno za odmor i odlično pozicionirano kao polazna točka za sve vrste izleta pomorskim rutama u obližnje destinacije kao što su Mljet, Šipan, Pelješac i ostale. U skorije vrijeme očekuje se završetak spojne ceste prema mostu Pelješac koja će od ove lokacije biti udaljena samo 10 km te će se tako dosta skratiti i vrijeme putovanja prema ostatku Hrvatske i dalje. Treba spomenuti i blizinu međunarodnog graničnog prijelaza Čepikuće (prema Bih) do kojeg ima samo 20tak minuta vožnje. Ova nekretnina se nalazi na stotinjak metara od luke Janska koja može primiti plovila do 4 m gaza. Zračna luka Dubrovnik je udaljena 56 km. Najbliže veće mjesto je Slano (4,5 km) u kojem se nalaze svi potrebni sadržaji, a ujedno je i administrativno sjedište općine Dubrovačko primorje.

OPIS
Zemljište koje nudimo na prodaju je ukupne površine 14.400 m2 i sastoji se od 5.800 m2 u građevinskoj zoni te 8600 u poljoprivrednoj i šumskoj zoni. Kategorija građevinskog zemljišta je S što omogućuje građenje objekata za stanovanje te se, prema izračunu, može dobiti cca 4.300 m2 neto korisne stambene površine u raznim varijantama. Obzirom na blagu klimu i dosta zelenih površina na samom zemljištu, na ovoj lokaciji moguće je razmišljati i o investiranju u stanove za osobe treće životne dobi s kompletnom pratećom uslugom ili kao "second home" opciju ulaganja. Ova kategorija postaje sve interesantnija za ulaganje zbog činjenice da ovakvi objekti rade tijekom cijele godine. Dodatna prednost ove nekretnine jest činjenica da je u vlasništvu tvrtke. Sve ostale informacije možete dobiti u agenciji.

Cijenjeni potencijalni kupci,

Razgled nekretnine te pristup detaljno razrađenoj dokumentaciji o mogućnostima gradnje na ovom zemljištu moguć je isključivo uz potpis Naloga za posredovanje u svrhu zaštite vlasnika nekretnine od posjeta neregistriranih osoba, a u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina. Agencijska provizija za kupca iznosi 2% + PDV od ukupno dogovorene kupoprodajne cijene.

S poštovanjem,
vaše Angelus nekretnine d.o.o.

Croatia - Angelus real estate exclusively offers a building plot near Dubrovnik - Janska bay, Banići for sale.




ID KOD AGENCIJE: 3322

Igor Paradžik
Voditelj ureda Dubrovnik i licencirani agent
Mob: +38598676009
Tel: +38598676009
E-mail: igor@angelusnekretnine.hr
www.angelusnekretnine.hr

Lokacija

14400m², Zemljište

Dubrovačko-neretvanska, Dubrovačko Primorje, Banići

Nije aktivan