Dodano: 11 lipnja 2021

Pregledi: 168

Object ID: 16981

Odabrano: 0

450 m²
0 m²
5
4
Broj soba
5
Područje
450 m²
Površina zemljišta u m2
450 m²
Kupaonica
4
Toaleti
1
Bazen
Da
Vodovodne cijevi
Da
Struja
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-155-232683
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
LOKACIJA:

Ova prekrasna vila se nalazi u mjestu Seget Donji, u neposrednoj blizini grada Trogira. Vila je udaljena 2 km od Trogira, 10 km od Zračne luke Split, 30 km od Splita te 600 m od najbliže plaže. Nalazi se na izuzetno mirnoj lokaciji te pruža apsolutnu privatnost.
Seget Donji je iznimno pogodna destinacija za obitelj. Kroz cijeli obalni dio, uz kristalno čisto more, rasprostire se prekrasna šljunčana plaža s restoranima i barovima. Uz plažu je lijepo uređena šetnica do apartmanskog naselja Medena. U sklopu hotela nalaze se brojni sadržaji za djecu i sportove na vodi, teniski tereni, trim staza i ostala sportska igrališta koja mogu koristiti svi posjetitelji.

OPIS:

Vila se nalazi na velikoj parceli ukupne površne 2028 m2, a sam stambeni dio iznosi 450 m2 koji se protežu na dvije etaže (prizemlje i kat).
Prizemlje se sastoji od 2 spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom, velikim predosbljem, kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka iz kojeg se izlazi na vanjski bazen.
U prizemlju se nalazi još jedan gostinjski wc te velika praona i garaža.
Kat se sastoji od velikog otvorenog prostora gdje se nalazi kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak te 3 spavaće sobe.
1 spavaća sobe je master soba sa svojom kupaonicom i izlaskom na terasu. Iz ove sobe, iz kreveta se pruža prekrasan pogled na more.

Cijela kuća je kompletno renovirana 2015.godine pri čemu su korišteni visokokvaliteni materijali. Kuća je kompletno klimatizirana te je provedeno centralno grijanje kroz cijelu kuću.
Velika vrijednost ove nekretnine leži i u njenoj prekrasnoj okućnici. Sa sjeverne strane kuće je posađeno nekoliko stabala maslina i različitih voćki. Sa južne strane kuće je sunčalište i bazen koji ima ukupnu površinu 40 m2, a dodatno ispod bazena se nalazi veliki vrt koji pruža kući mir, izolaciju i privatnost.

Budući je kuća napravljena na kosom terenu, iz kuće se pruža prekrasan, otvoren pogled na more.
===============
Cijenjeni potencijalni kupci,
Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpis Ugovora o posredovanju, u svrhu zaštite vlasnika nekretnine od posjeta neregistriranih osoba, a u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.
Agencijska provizija za kupca iznosi 2%+PDV od ukupno dogovorene kupoprodajne cijene.
Sa poštovanjem,
vaše Angelus nekretnine d.o.o.

THE LOCATION:

This beautiful villa is located in Seget Donji, near the town of Trogir. The villa is located 2 km from Trogir, 10 km from Split Airport, 30 km from Split and 600 m from the nearest beach. It is located in a very quiet location and provides absolute privacy.

DESCRIPTION:

The villa is located on a large plot with a total area of ​​2028 m2, and the residential part is 450 m2 which extends over two floors (ground floor and first floor).
The ground floor consists of 2 bedrooms, each with its own bathroom, large hallway, kitchen, dining room and living room with access to the outdoor pool.
On the ground floor there is another guest toilet and a large laundry and garage.
The first floor consists of a large open space where there is a kitchen, dining room and living room and 3 bedrooms.
1 bedroom is a master bedroom with its own bathroom and exit to the terrace. From this room, from the bed there is a beautiful sea view.
Agency commission for the buyer is 2% + VAT of the total agreed purchase price.


ID KOD AGENCIJE: 3250

Tanja Lucić
Voditelj ureda Split i Licencirani agent
Mob: +385 91 466 2223
Tel: +385 21 587 441
E-mail: tanja@angelusnekretnine.hr
www.angelusnekretnine.hr

Lokacija

Kuća, 450m², Zemljište 0m²

Splitsko-dalmatinska, Seget, Seget Donji

Nije aktivan