Dodano: 08 studenog 2020

Pregledi: 17359

Object ID: 17245

Odabrano: 0

687 m²
Područje
687 m²
Kat
1
Parkiralište
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-155-201801
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
LOKACIJA : Centar grada nalazi se samo 500 metra od hotela Mali Lošinj najveće je naselje na otoku i najveće naselje na svim Jadranskim otocima. Mali Lošinj je priobalno naselje, smješteno u dnu uvale, točnije luke Mali Lošinj. Okrenut je moru sa sjeverozapadne strane. Za nautički turizam vrlo važna luka jer je smještena na plovnom putu između Istre i Dalmacije. Najvažnije gospodarske grane su turizam i ugostiteljstvo, trgovina, brodarstvo i brodogradnja te ribarstvo. Na otoku djeluje i niz manjih obrta – pratećih djelatnosti koje su u funkciji razvitka i cjelogodišnjeg života na otoku.
Plaža Valdarke nalazi se samo 500 metara od hotela Plaža Valdarke šljunjčana je plaža sa gustom borovom šumom koja za vrelih ljetnih dana pruža hladovinu. Plitka obala je idealna za malu djecu i neplivače. Voda u uvali je kristalno bistra i na jarkom suncu svjetluca u tirkiznoj boji. Uvala je poznata po lungomare šetnici koja povezuje Mali i Veli Lošinj, idealna je za hodanje, jogging te vožnju biciklom u ugodnoj atmosferi šuma mora i sjeni borova.
OPIS: Mali obiteljski hotel s 15 soba ( 9 dvokrevetnih i 6 trokrevetnih),
• Profesionalna kuhinja, blagavaonica, recepcija i lobby u prizemlju hotela • Vlasništvo 1/1 (površine 370m2
• Uporabna dozvola • Neto površina hotela: 687,36 m2
• Parking za ukupno 15 vozila (5 parkirnih mjesta u sklopu hotela i 10 dislociranih parkirnih mjesta udaljenih 20 metara od hotela)
Dislocirani parking za 10 vozila udaljen 20 metara od hotela također je u 1/1 vlasništvu te je uključen u cijenu. Obzirom da se navedeni parking nalazi u građevinskoj zoni (građevinsko zemljište) moguća je kupnja hotela bez dislociranog parking što umanjuje cijenu hotela za 150 000 EUR
--------------------------------------------------------------------------
Cijenjeni potencijalni najmoprimci, zakupnici i kupci, Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpis Ugovora o posredovanju, u svrhu zaštite vlasnika nekretnine od posjeta neregistriranih osoba, a u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina. Agencijska provizija za najmoprimca/zakupnika iznosi jednu mjesečnu najamninu/zakupninu + PDV-e. Agencijska provizija za kupca iznosi 2%+PDV-e od ukupno dogovorene kupoprodajne cijene.
Vaše Angelus nekretnine d.o.o.

ID KOD AGENCIJE: 2756

Anastazija Darijević
Direktor
Mob: +385 91 482 6401
Tel: +385 1 466 2233
E-mail: anastazija@angelusnekretnine.hr
www.angelusnekretnine.hr

Lokacija

687m², Ured, 1 Kat

Primorsko-goranska, Mali Lošinj

Nije aktivan