Dodano: 14 rujna 2021

Pregledi: 13884

Object ID: 17884

Odabrano: 0

165 m²
315 m²
4
3
Broj soba
4
Područje
165 m²
Površina zemljišta u m2
315
Kupaonica
3
Toaleti
1
Vodovodne cijevi
Da
Parkiralište
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-155-242462
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
LOKACIJA:

Prodaje se prekrasna kuća za odmor u mjestu Supetar na otoku Braču. Kuća se nalazi na izvanrednoj poziciji, mirnom i tihom predjelu, udaljena svega 250 m od jedne od najljepših plaža u Supetru. Trajektna luka je udaljena cca 2000 m.
Otok Brač je najbolje povezani otok sa brojnim trajektnim linijama više puta dnevno, a sama vožnja traje cca 50 min. Supetar je najveće naselje na otoku Braču, jedini grad na otoku te kao takav predstavlja bračko administrativno, kulturno i svakako turističko središte. Bogata kulturno-povijesna baština Supetra vratit će vas još u doba rimskih careva o čijem vremenu svjedoče brojne ville, kao i ostaci mozaika pored župne crkve iz 6.stoljeća.
Šetnjom kamenom popločanim uličicama i romanitičnim pjacetama Supetra osjetit ćete istinski duh dalmatinskog priobalnog gradića. Sa bogatom ponudom kvalitetnog smještaja koji nude hoteli, vile, kuće za odmor i apartman te raznovrsnom ugostiteljskom ponudom i zabavnim događanjima tijekom cijelog ljeta, Supetar je jedno od najposjećenijih središta na otoku Braču.

OPIS:

Kuća se nalazi na parceli ukupne površine 450 m2, a ukupna stambena površina iznosi 165 m2. Sastoji se od prizemlja i kata te odvojenog apartmana u zasebnom objektu. Kuća se sastoji od velikog i prostranog dnevnog boravka sa izlazom na veliku terasu, kuhinje sa blagovaonicom, dvije spavaće sobe, ulaznog hodnika, kupaonice i zasebnog wc-a na prvoj etaži. Unutarnje stubište vodi na kat gdje se smjestila još jedna spavaća soba, kupaonica te predivna terasa sa pogledom a more.
Okružena je lijepom okućnicom, uređenim i održavanim vrtom u kojem postoji mogućnost izgradnje bazena. U vrtu se nalazi kameni kamin okružen mediteranskim biljem te zaseban objekt u kojem je smješten uređeni apartman. Na ulazu na parcelu se nalazi parking mjesto za dva automobila. Kuća je ograđena ogradom i pomičnom automatskom stijenkom za ulaz automobila u samo dvorište.
Kuća je potpuno renovirana prije 2 godine kada su u nju ugrađeni vrhunski materijali, drvenarija, podovi, keramika i sva oprema te kamen i mramor. Potpuno opremljena namješštajem i tehnikm i kao takva se i prodaje. Boravak u ovoj nekretnini pruža predivan odmor i užitak.
============================
Cijenjeni potencijalni kupci,
Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpis Ugovora o posredovanju, u svrhu zaštite vlasnika nekretnine od posjeta neregistriranih osoba, a u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.
Agencijska provizija za kupca iznosi 2%+PDV od ukupno dogovorene kupoprodajne cijene.
Sa poštovanjem,
vaše Angelus nekretnine d.o.o.



ID KOD AGENCIJE: 3356

Tanja Lucić
Voditelj ureda Split i Licencirani agent
Mob: +385 91 466 2223
Tel: +385 21 587 441
E-mail: tanja@angelusnekretnine.hr
www.angelusnekretnine.hr

Lokacija

Kuća, 165m², Zemljište 315m²

Splitsko-dalmatinska, Supetar

Nije aktivan