Dodano: 24 prosinca 2021

Pregledi: 86

Object ID: 19232

Odabrano: 0

49 m²
3
2
Broj soba
3
Područje
49 m²
Kat
1
Godina izgradnje
2009
Kupaonica
2
Parkiralište
Da
Internet
Da
Klima
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-133-267376
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
U samome centru Novog Vinodolskog, na samo 200m udaljenosti od mora, prodajemo stan koji se nalazi u prizemlju stambene zgrade. Lokacijski je odlično smješten, jer su svi potrebni sadržaji doslovno na samo par koraka od ove nekretnine.

Stan se sastoji od ulaznog hodnika, dvije spavaće sobe, dvije kupaone (jedna soba ima vlastitu kupaonu a druga kupaona je zajednička za cijeli stan) te open space dnevnoga dijela kojega čine lijepo namješteni dnevni boravak te kuhinja sa blagovaonom.

U gradnji stana su korišteni visokokvalitetni materijali, a i pri završnoj renovaciji je nastavljeno u istome tonu, pa tako ovaj stan raspolaže sa protuprovalnim vratima, prvoklasnom keramikom i sanitarijama, podnim grijanjem, PVC stolarijom, klimom, led rasvjetom itd.... uza sve nabrojeno, kompletno je opremljen i namješten te se takav i prodaje (uz izuzetak osobnih stvari).

Iako nema parkirno mjesto u vlasništvu, u okolici zgrade ima dovoljno parkirnih mjesta, a dodatna pogodnost je što je taj parking pod rampom, pa će se uvijek pronaći parking za vlastite potrebe. U skoroj budućnosti bi trebala postojati mogućnost kupnje parkinga!

Zbog uredne vlasničke dokumentacije prodavatelj garantira brzi prijenos vlasništva!

Odlična lokacija stana (prizemlje i blizina svih sadržaja), izvrsna kvaliteta i namještenost te blizina mora, uredna vlasnička dokumentacija i pristupačna cijena su razlozi zbog kojih ne želite propustiti ovu jedinstvenu priliku, a s obzirom da je ovaj stan u prizemlju stambene zgrade, pogodan je kako za starije i nemoćne osobe tako i za osobe sa invaliditetom!

ISKORISTITE PRILIKU - NAŠA PREPORUKA!!!

ID KOD AGENCIJE: 1151

Mauro Slavić
Agent s licencom
Mob: +385 (0) 95 111 0555
Tel: +385 (0) 51 498 068
E-mail: mauro@exclusive-nekretnine.hr
www.exclusive-nekretnine.hr

Lokacija

3-s, Stan, 49m², 1 Kat

Primorsko-goranska, Novi Vinodolski

Nije aktivan