Dodano: 02 siječnja 2022

Pregledi: 128

Object ID: 19277

Odabrano: 0

270 m²
670 m²
5
4
Broj soba
5
Katova
-
Područje
270 m²
Površina zemljišta u m2
670
Godina izgradnje
2022
Energetski razred
A
Kupaonica
4
Toaleti
1
Bazen
Da
Vodovodne cijevi
Da
Parkiralište
Da
Internet
Da
Klima
Da
Struja
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-133-269044
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
U prodaji imamo vilu u gradnji, udaljenu cca 800m od mora, a svega 1,3 km od centra Crikvenice. Smještena je na mirnoj lokaciji, na kraju slijepe ulice, tako da je idealna za odmor i bijeg od gužvi u ljetnim mjesecima.

Sastojati će se od:
- garaže površine 38m2 koja je smještena u suterenu, a biti će opremljena elektropunjačem, te spojena sa prizemljem vanjskim natkrivenim stepenicama.
- prizemlja kojega čini ulazni hodnik, prostorija sa wc-om i saunom, spavaća soba sa vlastitom kupaonom te open space dnevni dio koji se sastoji od kuhinje, blagovaone i prostranog dnevnog boravka. Sve prostorije imaju izlaz na veliku polunatkrivenu terasu i okućnicu sa sunčalištem i velikim infinity bazenom odakle se pruža panoramski pogled na prirodu, grad, more i otok Krk.
- unutarnjim stepenicama penjati će se na kat koji se sastoji od predprostora koji je koncipiran kao game room/teretana odnosno prostor za druženje, te tri spavaće sobe, svaka sa vlastitom kupaonom - dvije južne sobe i sa izlazom na natkrivene terase sa kojih se pruža spektakularan pogled na prirodu, grad, more i otok Krk.

U gradnji se koriste isključivo vrhunski materijali pa će ova veličanstvena nekretnina raspolagati sa protuprovalnim vratima, prvoklasnom keramikom i sanitarijama, vrhunskim parketom u sobama, podnim grijanjem, klimama u svim prostorijama (6x), vrhunskom alu stolarijom (podizno klizne stijene) sa komarnicima i električno pokretanim roletama (mogu se podizati i putem wifi-ja i aplikacije na smartphone-u), led rasvjetom, dimnjakom, videonadzorom, finskom saunom, bazenom (10x5 m) itd... Prodavati će se kompletno namještena kvalitetnim namještajem i vrhunskim aparatima!

Kako je ova nekretnina trenutno u gradnji, budući kupac može sada birati sve završne obloge, opremu nekretnine, razinu namještenosti itd.. a sve u dogovoru sa investitorom.

Više slika vile koja je već završena možete dobiti na upit, a ova će izgledati identično u koliko se prije ne pojavi kupac i definira svoje želje.

Provjereni investitor je garancija uredne vlasničke dokumentacije i brzog prijenosa vlasništva!

ODLIČAN OMJER CIJENE I KVADRATURE - PRILIKA KOJU TOPLO PREPORUČAMO!!

ID KOD AGENCIJE: 1154

Mauro Slavić
Agent s licencom
Mob: +385 (0) 95 111 0555
Tel: +385 (0) 51 498 068
E-mail: mauro@exclusive-nekretnine.hr
www.exclusive-nekretnine.hr

Lokacija

Kuća, 270m², Zemljište 670m²

Primorsko-goranska, Crikvenica

Nije aktivan