Dodano: 21 ožujka 2022

Pregledi: 147

Object ID: 20761

Odabrano: 0

90 m²
3
1
Broj soba
3
Područje
90 m²
Kat
1
Godina izgradnje
1903
Balkon
Balkon
Kupaonica
1
Parkiralište
Da
Internet
Da
Klima
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-133-287748
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
EXCLUSIVNA PRODAJA!!

Prodajemo stan koji se nalazi na prvome katu vile, a udaljen je od mora i plaže samo 150m zračne linije, dok je pješke cca 200m. Smješten je na mirnoj lokaciji, a opet u blizini svih potrebnih sadržaja, a najvažnije je da do svega nema velikog uspona, već je više manje sve ravno.

Sastoji se od ulaznih stepenica, ulaznog predprostora, kupaone, hodnika, kuhinje sa blagovaonom (kuhinja ima izlaz na balkon), tri sobe od kojih su dvije spavaće a jedna predstavlja dnevni boravak, te prostrane, natrkivene terase.

Zgrada je građena 1900tih godina, a sam stan je kompletno renoviran 2016 godine kada je ugrađena PVC stolarija sa ALU žaluzinama, Daikin klima, centralno grijanje na naftu i drva. U vlasništvu ima i drvarnicu koja je u naravi samostojeća zidanica, i u njoj je smještena tehnika za centralno grijanje.

Također na korištenje ima i dio okućnice gdje se smjestio prostor za parking 3-4 automobila, zidani kameni roštilj, nadstrešnica te zelene površine oplemenjene sa mediteranskim biljem (mandarine itd...) te još jedan manji objekt koji se može urediti kao ljetna kuhinja.
Stanu pripada i potkrvolje, koje nije u vlasništvu, ali pristup ima isključivo kroz ovaj stan, a prodaje se nenamješten, s time da prodavatelj ostavlja kompletnu novu, odnosno malo korištenu kuhinju.

Kako je vlasnik teško pokretna osoba, ugrađena je i elektro pokretana stolica koja spaja prizemlje i ovaj stan, tako da je ova nekretnina odlična i za starije, teško pokretne i nepokretne osobe.

Sve ovdje navedeno je potkrepljeno i odgovarajućom dokumentacijom, pa tako zbog urednih vlasničih papira prodavatelj garanitira brzi prijenos vlasništva na kupca.

ODLIČNA LOKACIJA, DVORIŠTE, NEDAVNA RENOVACIJA, TE UREDNA VLASNIČKA DOKUMENTACIJA GLAVNI SU FORTE OVE NEKRETNINE I RAZLOG ZBOG KOJEGA NE ŽELITE PROPUSTITI OVU PRILIKU!!!

PREPORUČAMO!!

ID KOD AGENCIJE: 1221

Mauro Slavić
Agent s licencom
Mob: +385 (0) 95 111 0555
Tel: +385 (0) 51 498 068
E-mail: mauro@exclusive-nekretnine.hr
www.exclusive-nekretnine.hr

Lokacija

3-s, Stan, 90m², 1 Kat

Primorsko-goranska, Lovran

Nije aktivan