Dodano: 13 prosinca 2022

Pregledi: 33263

Object ID: 223967

Odabrano: 0

56 m²
2
1
Broj soba
2
Područje
56 m²
Kupaonica
1
Parkiralište
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-155-350221
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
Angelus nekretnine Vam nude na prodaju jednosoban stan s parkirnim mjestom u Cavtatu

LOKACIJA

Cavtat je turistički gradić udaljen od Dubrovnik 20 kilometara. Povezan redovnim autobusnim linijama koje prometuju vrlo često. Bogat je kulturnim i povijesnim spomenicima. Idealna pozicija blizine Konavala za zaljubljenike aktivnog odmora gdje možete jahati konje, voziti ATV safari, planinariti i biciklirati što je najbolji način da se upoznate s tradicijom i kulturom ove regije. U blizini stana nalazi se vrtić, škola, igralište, trgovina, ambulanta, sadržaji koji su potrebni za kvalitetan svakodnevni obiteljski život. Zračna luka Dubrovnik desetak je minuta vožnje od Cavtata, a do centra mjesta ima petnaestak minuta hoda.

OPIS

Stan koji Vam nudimo na prodaju nalazi se u mirnom naselju, na prvom katu stambene zgrade novije gradnje i proteže se na 56 m2. Sastoji se od sobe, kupaonice, dnevnog boravka koji dominira stanom otvorenog tipa, a povezan je s kuhinjom i blagovaonicom odakle se izlazi na šarmantnu zatvorenu lođu s koje se pruža pogled na more i zelenilo. Zbog svoje orijentacije stan je osvijetljen prirodnim svjetlom cijeli dan. Ovom stanu pripada i jedno parkirno mjesto.

Cijenjeni potencijalni kupci,
Razgled nekretnine moguć je uz potpis Naloga za posredovanje u svrhu zaštite vlasnika nekretnine od posjeta neregistriranih osoba, a u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina. Agencijska provizija za kupca iznosi 2% + PDV od ukupno dogovorene kupoprodajne cijene.

S poštovanjem,
Vaše Angelus nekretnine d.o.o.


DESCRIPTION

The apartment that we offer for sale is located in a quiet neighborhood, on the first floor of a newly built residential building, and extends to 56 m2. It consists of a bedroom, a bathroom, and a living room that dominates the open-plan apartment and is connected to the kitchen and dining room from where you can access a charming closed loggia with a view of the sea and greenery. Due to its orientation, the apartment is illuminated with natural light all day long. This apartment also has one parking space.
For any additional information, please contact the agency.



ID KOD AGENCIJE: 4037

Ured Dubrovnik
Mob: +385954662211
Tel: +38598676009
E-mail: igor@angelusnekretnine.hr
www.angelusnekretnine.hr

Lokacija

2-s, Stan, 56m²

Dubrovačko-neretvanska, Konavle, Cavtat

Nije aktivan