Dodano: 02 prosinca 2022

Pregledi: 33473

Object ID: 223968

Odabrano: 0

56 m²
2
1
Broj soba
2
Područje
56 m²
Kupaonica
1
Parkiralište
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-155-347841
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
Angelus nekretnine Vam nude na prodaju moderan stan u Mokošici

LOKACIJA

Nova Mokošica nalazi se na samo 7 km od Dubrovnika. Naselje je južne orijentacije okupano suncem cijeli dan. U blizini stana nalaze se svi sadržaji koji život čine lagodnijim poput trgovina, pekare, pošte, biblioteke, javnog prijevoza, škole, vrtića, sportskih aktivnosti, parka i drugih sadržaja. Vrlo blizu je i šetnica uz Rijeku dubrovačku, idealna za ugodne šetnje, vožnju bicikla, a povezana je sa ACI marinom Miho Pracat. Naselje je udaljeno 27 km od Zračne luke Dubrovnik.

OPIS

Nudimo Vam jednosoban stan u suterenu koji se proteže na 56 m2. Sastoji se od sobe, kupaonice, moderno uređene kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka otvorenog tipa koji ima izlaz na lođu s koje se pruža pogled na Rijeku dubrovačku i most. Stan je osvijetljen prirodnim svjetlom cijeli dan. Ovom komfornom stanu pripada i jedno parkirno mjesto u garaži što dodatno doprinosi kvalitetnijem življenju u Mokošici.

Cijenjeni potencijalni kupci,
Za sva pitanja i informacije ili za dogovor termina pregleda nekretnine kontaktirajte nas već danas, a na poveznici https://angelusnekretnine.hr/o-nama možete pogledati naše Opće uvjete poslovanja.

S poštovanjem,
vaše Angelus nekretnine d.o.o.

DESCRIPTION

We offer you a one-room apartment in the basement, which extends to 56 m2. It consists of a room, a bathroom, a modern kitchen, a dining room, and an open-plan living room with an exit to the loggia with a view of the Dubrovnik River and the bridge. The apartment is illuminated with natural light all day. This comfortable apartment also has one parking space in the garage, which additionally contributes to a better quality of life in Mokošica.
For any additional questions and information, or if you are interested in viewing a property, please don't hesitate to call already today. Our General Terms and Conditions are available at the following link: https://angelusnekretnine.hr/about-us.




ID KOD AGENCIJE: 4016

Sanja Prnjat
Suradnik u procesu obuke
Mob: +385954662211
Tel: +38598676009
E-mail: sanja@angelusnekretnine.hr
www.angelusnekretnine.hr

Lokacija

U blizini ima

Tip Naziv Adresa Udaljenost
  Park Cadmos Village - Eco friendly adventure park, treehouse and restaurant Komaji 3, 20213, Komaji 4,854

2-s, Stan, 56m²

Dubrovačko-neretvanska, Dubrovnik - Okolica, Nova Mokošica

Nije aktivan