Dodano: 03 svibnja 2022

Pregledi: 34134

Object ID: 25236

Odabrano: 0

330 m²
300 m²
10
7
Broj soba
10
Katova
-
Područje
330 m²
Površina zemljišta u m2
300
Kupaonica
7
Bazen
Da
Vodovodne cijevi
Da
Parkiralište
Da
Struja
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-155-295767
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
LOKACIJA:

Kuća se nalazi u mjestu Maslinica na otoku Šoltu, udaljena 150 m od mora. Otok Šolta smjestio se nadomak Splitu sa kojim je odlično povezan brojinim trajektnim i katamaranskim linijama tijekom cijele godine. Maslinica je jedino naselje i luka na zapadnoj obali otoka. Sa južne strane uvale Maslinica prekrasan je pejzaž sa borovom šumom i skrivenim kamenim plažama, a pred samom uvalom se nalazi arhipelag od sedam otočića. Ovaj turistički biser zanimljiv je ljubiteljima prirode, prirodnih plaža i čistog mora, a u posljednje vrijeme omiljena je destinacija biciklista, veslača, nautičara, kao i ljubitelja ronjenja, sportskog ribolova i lova.
Postoji mogućnost vezivanja manjeg broda u uvali ispred kuće, a u centru mjesta se nalazi velika marina za brodove koja je dobila brojne nagrade za najljepšu malu marinu u Hrvatskoj. Maslinica je poznata i po vrhunskoj gastronomiji te je to vrlo često i razlog zašto se brojni gosti često vraćaju na ovu destinaciju.

OPIS

Kuća se nalazi na parceli ukupne površine 432 m2, a ukupni stambeni dio iznosi 330 m2 koji se protežu na etažu prizemlje, kat i potkrovlje.
Kuća je apartmanska, sastoji se od 5 stambenih jedinica sa lijepom okućnicom i bazenom površine 26 m2 te natkrivenim parking mjestom.
Prizemlje se sastoji od 2 apartmana od kojih svaki ima svoj ulaz. Veći apartman ima 3 spavaće sobe, a manji 1 spavaći sobu.
Na katu se nalazi stan koji se sastoji od hodnika, 2 spavaće sobe, radne sobe, kupaonice, kuhinje, blagovaoni i dnevnog boravka sa izlaskom na veliku terasu sa koje se pruža prekrasan pogled na uvalu i more.
U potkrovlju se nalaze 2 stambene jedinice. Veći apartman ima 3 spavaće sobe, a drugi apartman je studio apartman.
Kuća je na jako lijepoj i mirnoj lokaciji, u neposrednoj blizini mora i plaže te je idealna nekretnina za ugodan odmor ili za bavljenje turizmom.
vaše Angelus nekretnine d.o.o.

LOCATION:

The house is located in Maslinica on the island of Solta, 150m from the sea. The island of Solta is located near Split, with which it is well connected by numerous ferry and catamaran lines throughout the year.

DESCRIPTION

The house is located on a plot with a total area of ​​432 m2, and the total living area is 330 m2, which extend to the ground floor, first floor and attic.
The house is an apartment, consists of 5 residential units with a beautiful garden and a swimming pool of 26 m2 and a covered parking space.
The ground floor consists of 2 apartments, each with its own entrance. The larger apartment has 3 bedrooms and the smaller one has a bedroom.
Upstairs there is an apartment consisting of a hallway, 2 bedrooms, study, bathroom, kitchen, dining room and living room with access to a large terrace with a beautiful view of the bay and the sea.
In the attic there are 2 residential units. The larger apartment has 3 bedrooms and the other apartment is a studio apartment.
The house is in a very nice and quiet location, close to the sea and the beach and is an ideal property for a pleasant vacation or for tourism.


ID KOD AGENCIJE: 3725

Tanja Lucić
Voditelj ureda Split i Licencirani agent
Mob: +385 91 466 2223
Tel: +385 21 587 441
E-mail: tanja@angelusnekretnine.hr
www.angelusnekretnine.hr

Lokacija

Kuća, 330m², Zemljište 300m²

Splitsko-dalmatinska, Šolta, Maslinica

Nije aktivan