Dodano: 17 siječnja 2023

Pregledi: 23108

Object ID: 312658

Odabrano: 0

52 m²
2
1
Broj soba
2
Područje
52 m²
Kat
1
Godina izgradnje
2011
Kupaonica
1
Parkiralište
Da
Internet
Da
Klima
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-133-357130
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
Smokvica Krmpotska - malo mjesto koje pruža savršen odmor u ljetnim mjesecima i idealnu priliku za bijeg od gužvi. Udaljena je 10km od Novog Vinodolskog i nudi netaknutu prirodu i kristalno plavo more te prekrasnu šetnicu od cca 2 km koja uz more, a kroz prirodu, vodi sve do Klenovice.

U prodaju smo dobili stan koji se nalazi u prizemlju stambene zgrade koja ima samo 4 stana, a smještena je u drugome redu od mora. Nalazi se pri kraju slijepe ulice, pa je mir zagarantiran.

Stan ima zaseban ulaz preko prekrasne natkrivene terase veličine 17,50m2, a sastoji se od dnevnoga boravka, kuhinje i blagovaone, spavaće sobe te kupaone.

Zgrada, pa tako i sam stan, je kvalitetno građen, korišteni su materijali visoke klase, pa tako ovaj stan raspolaže sa PVC stolarijom, prvoklasnom keramikom, sanitarijama i parketom, podnim grijanjem i klimom. Opremljen je kvalitetnim namještajem, i takav se i prodaje - spreman za useljenje i korištenje.

U vlasništvu ima i jedno parkirno mjesto, koje je upisano u vlasnički list, a na korištenje ima i kameni roštilj koji se nalazi neposreno ispred stana.

Zbog uredne vlasničke dokumentacije, prodavatelj garantira brzi prijenos vlasništva!

Odlična lokacija koja pruža mir, a opet, do mora svega minutu pješke, čini ovu nekretninu pravom prilikom!! S obzirom da put do mora nema stepenica, i da se stan nalazi u prizemlju, pogodan je kako za starije, tako i za nepokretne ili teško pokretne osobe.

PRILIKA KOJU MORATE ISKORISTITI!!
PREPORUČAMO!!



ID KOD AGENCIJE: 1593

Mauro Slavić
Agent s licencom
Mob: +385 (0) 95 111 0555
Tel: +385 (0) 51 498 068
E-mail: mauro@exclusive-nekretnine.hr
www.exclusive-nekretnine.hr

Lokacija

2-s, Stan, 52m², 1 Kat

Primorsko-goranska, Novi Vinodolski, Smokvica Krmpotska

Nije aktivan