Dodano: 10 siječnja 2023

Pregledi: 285

Object ID: 338452

Odabrano: 0

349 m²
- m²
12
Broj soba
12
Područje
349 m²
Parkiralište
349 m²
Klima
Da
ID oglasa u agenciji
dimedia-35023
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
Medulin - dvije kuće u Pošesima, 100m od mora, s predivnim pogledom!
Pošesi su jedan od najljepših dijelova Medulina i njihova pomalo izdvojena pozicija te neposredna blizina mora čine ih jednim od najpoželjnijih lokacija.
Na tom mjestu odmor ili život ima sve kvalitete koje bi tražili kada kupujete kuću.
S ručnikom na ramenu možete odšetati do plaže i okupati se u blizini kuće.
Možete opušteno uživati u miru i zvukovima valova a centar Medulina sa svim turističkim ponudama je udaljen samo kilometar.
U prodaji su dvije kuće koje su jedna do druge. Jedna je od 182 m2 na dvije etaže s dvije stambene jedinice i druga ima 167 m2 na tri etažei ima tri stambene jedinice. Obje se nalaze na samo 100 metara od mora i plaže i sa svake etaže je prekrasan pogled na more i rt Kamenjak.
Prekrasna pozicija ovih kuća, odličan raspored i velike ugodne terase čine ovu nekretninu idealnom za odmor ili za najam.
Svaki stan koji ima veliki dnevni boravak spojen s kuhinjom i blagovaonom koji se nastavlja na veliku terasu.Ima dva strana s dvije spavaće sobe i tri stana s jednom spavaćom sobom.
U prizemlju, na velikoj natkrivenoj terasi je vanjski tuš, roštilj i dovod vode ukoliko želite sebi napraviti vanjsku kuhinju.
Nekretnine na ovako dobroj lokaciji su rijetko u prodaji zato iskoristite ovu priliku i osigurajte sebi kombinaciju dobre investicije i svog mjesta za odmor.
 
DIREKTAN KONTAKT S AGENTOM
Agent: Romana S. | Mob: 0914884658 | E-mail: romana_eliteestate@outlook.com
 
 
 
 
Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.

Lokacija

Kuća, 349m², Zemljište -m²

Istarska Medulin

Nije aktivan