Dodano: 27 siječnja 2023

Pregledi: 249

Object ID: 339284

Odabrano: 0

247 m²
- m²
10
Broj soba
10
Područje
247 m²
Parkiralište
247 m²
Internet
Da
ID oglasa u agenciji
dimedia-32074
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
Crikvenica - kuća sa 3 stambene jedinice, dvorišnom zgradom i 2 garaže, u neposrednoj blizini centra, mirna lokacija, za adaptaciju, sa puno potencijala!!
 
Prodaje se kuća sa dvorišnom zgradom i 2 garaže u Crikvenici, na mirnom dijelu, te je okružena zelenilom.
Nalazi se u slijepoj ulic, na samo 800 m od samog centra Crikvenice, kule Kaštel i gradske plaže.
Kuća se sastoji od suterena, prizemlja i kata.
U suterenu se smjesitio stan sa jednom spavaćom sobom, kupaonicom i kuhinjom, te je useljiv međutim potrebno mu je osvježenje. Ispred ulaza nalazi se terasa sa pogledom na zelenilo.
Vanjske stepenice vode do prizemlja, gdje se nalazi prostrani hodnik, kuhinja, trpezarija, dnevni boravak sa izlazom na balkon, kupaonica i spavaće sobe. 
Kat kuće je nadograđen, i u roh-bau fazi. Postavljen je knauf na zidove i plafone, dok je pod u betonu. Sastoji se od 3 prostrane prostorije, kupaonice i kuhinje. 
U samom produžetku kuće nalaze se 2 garaže za Vaše limene ljubimce, koje su adaptirane iznutra, no vanjskom dijelu garaže je potrebna adaptacija. 
Iako joj je potrebno osvježenje, kuća nudi mnoštvo potencijala za bavljenje turizmom, upravo zbog rasporeda stanova i lokacije, ali ima mogućnost korištenja kao obiteljske kuće, za veće obitelji.
Odlična lokacija za one koji vole tišinu i zelenilo!
 
 
 
Agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja koji su dostupni na stranici www.elite-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.

Lokacija

Kuća, 247m², Zemljište -m²

Primorsko-goranska Crikvenica

Nije aktivan