Dodano: 13 ožujka 2023

Pregledi: 9102

Object ID: 436405

Odabrano: 0

311 m²
960 m²
10
9
Broj soba
10
Katova
-
Područje
311 m²
Površina zemljišta u m2
960
Godina izgradnje
2013
Kupaonica
9
Toaleti
1
Bazen
Da
Kanalizacija
Da
Vodovodne cijevi
Da
Parkiralište
Da
Internet
Da
Klima
Da
Struja
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-133-388381
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
U prodaji imamo samostojeću apartmansku kuću koja se nalazi na povišenoj lokaciji iznad Crikvenice; udaljena je od mora cca 750m, a smještena je na parceli od 960m2. Okružena je sa još 4 identične vile te zelenilom sa sjeverne strane tako da su mir i bezbrižno uživanje zagarantirani čak i usred sezone.

Sama kuća se sastoji od 3 dvoetažna stana, najveći ima 109m2 i sastoji se od ulaznog trijema sa spremištem, ulaznog hodnika, unutarnjeg spremišta koje se lako može pretvoriti u dodatni wc, dvije spavaće sobe, svaka sa vlastitom kupaonom te izlazom na predivnu natkrivenu terasu (to je raspored na katu), te stepeništa kojim se stiže u prizemlje kojga čine kupaona te open space dio sastavljen od kuhinje sa blagovaonom te dnevnog boravka i natkrivene terase.

Najmanji stan od 98m2 je tlocrtno sličan, a opisno jednak kao najveći stan, s tom razlikom da su na katu sobe posložene tako da je jedna smještena južno a jedna sjeverno, pa ona nema izlaz na terasu.

Srednji stan, makar ne najveći (cca 105m2), je ujedno i najzanimljiviji jer ima 3 spavaće sobe. Iako je tlocrtno podjednak ostalima, na katu uz dvije spavaće sobe ima već napravljen zaseban wc (sobe su posložene isto kao i u najmanjem stanu), dok u prizemlju uz do sada sve navedeno ima još jednu spavaću sobu.

Sve stambene cjeline imaju izlaz na zajedničku okućnicu od 960m2 koja se u većem dijelu sastoji od zelenih površina oplemenjenih mediteranskim biljem te bazena (32m2) sa sunčalištem i tušem, a sa sjeveroistočne strane i parkinga koji predviđa 2 parkirna mjesta po stambenoj jedinici. Zanimljivo je da radi svojega položaja svi djelovi ove veličanstvene vile odnosno apartmanske kuće imaju panoramski pogled na more i otok Krk.

Sama gradnja nekretnine je na visokom nivou, pa tako ista raspolaže protuprovalnim vratima, PVC stolarijom, klimama u svim sobama, kvalitetnom keramikom i sanitarijama, parketom u sobama itd.... a dodatna prednost je i da su svi stanovi kompletno namješteni pa samim time i spremni za trenutno korištenje.

Zbog uredne vlasničke dokumentacije prodavatelj garantira brzi prijenos vlasništva!

Izvanredna nekretnina na rijetkoj poziciji koja garantira vječni panoramski pogled - PRILIKA!!

PREPORUČAMO!!

ID KOD AGENCIJE: 1696

Mauro Slavić
Agent s licencom
Mob: +385 (0) 95 111 0555
Tel: +385 (0) 51 498 068
E-mail: mauro@exclusive-nekretnine.hr
www.exclusive-nekretnine.hr

Lokacija

Kuća, 311m², Zemljište 960m²

Primorsko-goranska, Crikvenica

Nije aktivan