Dodano: 06 travnja 2023

Pregledi: 386

Object ID: 437139

Odabrano: 0

260 m²
664 m²
5
5
Broj soba
5
Katova
-
Područje
260 m²
Površina zemljišta u m2
664
Godina izgradnje
2019
Kupaonica
5
Toaleti
1
Bazen
Da
Kanalizacija
Da
Vodovodne cijevi
Da
Parkiralište
Da
Internet
Da
Klima
Da
Struja
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-106-398270
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
RAŽANJ (ROGOZNICA) - moderna novoizgrađena luksuzna vila stambene površine 260 m2, na parceli od 660 m2, kompletno je opremljena modernim dizajnerskim namještajem i vrhunskim uređajima. Građena je vrhunskim materijalima koji su pažljivo birani i dizajnirani kako bi zadovoljili visoke standarde življenja. Samo neke pogodnosti koje nudi ova vila je: sauna, wellnes, fitness, infinity bazen, komociju i prostranost svih prostorija u vili sa ugodnim pogledom na more.

Luksuzna vila smještena u mirnom dalmatinskom mjestu u blizini Rogoznice u zatvorenom kompleksu vila nudi očaravajući spoj moderne arhitekture i prirodnog ambijenta s jedinstvenim pogledom na jedan od najljepših zalazaka sunca koji zalazi direktno u more.

Vila površine 260 m2 ima smještajni kapacitet za osam osoba. Četiri potpuno opremljene spavaće sobe s bračnim krevetima nalaze se na gornjoj etaži s prekrasnim pogledom na more. U jednoj sobi se nalazi pomoćni kauč na razvlačenje dimenzija 130x190 cm, prilagođen za djecu. Privatne kupaonice imaju tuš kabinu s raznim popratnim sadržajima poput sušila za kosu, ručnika, sapuna. Pahuljasti frotire ogrtači su na raspolaganju svakoj osobi.

U prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak, kuhinja, blagovaonica i praonica s perilicom i sušilicom rublja, odvojena kupaonica i wellness soba sa saunom i jacuzzijem gdje se možete u potpunosti prepustiti svim užicima wellness opuštanja uz prekrasan pogled na zalazak sunca.
Na velikoj terasi od 140 m2 (110 m2 od tikovine) nalazi se grijani infinity bazen okružen sa osam ležaljki. Osim mogućnosti grijanja, bazen dubine 1,45 m i dužine 10 m ima i opciju hlađenja te uključuje dječji bazen. Lokacija vile pruža i hladovinu i sunce tijekom cijelog dana. U potpuno ograđenom dvorištu vile nalazi se parking sa tri parkirna mjesta.

U blizini vile nalazi se šljunčana plaža tipična za dalmatinsku obalu puna bijelog kamena. Očaravajuća morska obala krije razne specijalitete koji se nalaze u neposrednoj blizini vile. Jedno od takvih mjesta je i Zmajevo oko, malo slano jezero koje se nalazi na poluotoku Gradina pokraj Marine Frapa. Malo dalje je skrivena Plava uvala, savršena za idilična popodneva u društvu najbližih.
Iako se nalazi na izoliranoj poziciji koja osigurava potpunu privatnost i mir, nedaleko od vile nalaze se razni sadržaji poput barova, restorana, trgovina i sl. I u nešto udaljenijem pomorskom gradiću Primoštenu pronaći ćete razne sadržaje poput noćnih klubova, kulturnih događanja ili sadržaja za aktivan odmor. Raznovrsna ponuda sportskih aktivnosti uključuje vodene sportove poput jedrenja, ronjenja ili plivanja. Također možete uživati u drugim vrstama aktivnosti poput vožnje bicikla ili jednostavne šetnje prirodom.
Za sve one koji preferiraju razgledavanje i istraživanje kulturno-povijesnih spomenika, malo dalje su smješteni povijesni gradovi Šibenik na sjeveru i Split na jugu. Dalmatinska obala prepuna je povijesnih spomenika iz ilirskog, rimskog ili srednjovjekovnog razdoblja, od kojih su mnogi uvršteni na UNESCO-v popis svjetske baštine. Primjerice, u Splitu se nalazi Dioklecijanova palača, jedna od najvažnijih antičkih građevina ne samo u Hrvatskoj nego i u svijetu. U Šibeniku ćete pronaći iznimno velik broj renesansnih i baroknih građevina od iznimne arhitektonske i povijesne važnosti, poput katedrale sv. Jakova ili, primjerice, tvrđave sv. Nikole.

No, ako više volite uživati u privatnosti i miru okruženi bliskim prijateljima i obitelji, ova villa je pravo mjesto za vas, mjesto gdje ćete pronaći sve što vam je potrebno za idealan odmor.

Ostale informacije na upit.

ID KOD AGENCIJE: 549

Edi Bračun
Agent s licencom
Mob: +385 95 8939 386
Tel: 035 448 862
E-mail: edi@trgo-invest-nekretnine.hr
www.trgo-invest-nekretnine.hr

Lokacija

Kuća, 260m², Zemljište 664m²

Šibensko-kninska, Rogoznica, Ražanj

1 480 000 € ~ 11 100 000 Kn | 5 692 €/m² | 42 692 Kn/m²
Prikazati telefon 385 ••• ••• •• •• +385 914 457 77 7 Poziv
TRGO-INVEST NEKRETNINE
2 godine 10 mjeseci 11 dana na mm.hr

TRGO-INVEST NEKRETNINE

Agencija