Dodano: 06 travnja 2023

Pregledi: 247

Object ID: 437163

Odabrano: 0

92 m²
3
1
Broj soba
3
Područje
92 m²
Kat
1
Godina izgradnje
2023
Balkon
Balkon
Pogled
Na moru
Energetski razred
A
Kupaonica
1
Toaleti
1
Bazen
Da
Parkiralište
Da
Klima
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-133-398572
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
Smokvica Krmpotska - malo mjesto koje pruža savršen odmor u ljetnim mjesecima i idealnu priliku za bijeg od gužvi. Udaljena je 10km od Novog Vinodolskog i nudi netaknutu prirodu i kristalno plavo more te prekrasnu šetnicu od cca 2 km koja uz more, a kroz prirodu, vodi sve do Klenovice.

U prodaji imamo predivan prostrani stan u prizemlju novogradnje koja se nalazi na kraju slijepe ulice pa su mir i odmor i u najvećim gužvama zajamčeni. Udaljenost do mora iznosi nešto manje od 300m.

Sastoji se od natkrivenog predulaza, gostinjskog wc-a, prekrasne kupaone, dvije spavaće sobe te open space dnevnoga dijela kojega čine kuhinja sa blagovaonom i dnevni boravak. I iz blagovaonskoga dijela i iz dnevnog boravka kroz velike staklene stijene se izlazi na prostranu, većim dijelom natkrivenu terasu i balkon sa kojih se pruža pogled na okolnu prirodu i more.

Stan u vlasništvu ima i dio popločane okućnice od cca 45m2, gdje bez problema stanu 2 automobila, a ostane i mjesta za napraviti roštilj, dok na korištenje ima i bazen sa sunčalištem koji je zajednički za sve stanove.

Sama gradnja je vrhunske kvalitete, pa tako stan raspolaže protuprovalnim vratima, vrhunskom keramikom i sanitarijama, podnim grijanjem i prvoklasnom PVC stolarijom. Opremljen je i sa dvije klime te led rasvjetom, a prodavatelj je već ugradio i prekrasnu kuhinju koja je uključena u cijenu!

Vlasnička dokumentacija je upravo u ishođenju, a s obzirom na provjerenoga investitora možemo garanitrati uredne papire te brz i jednostavan prijenos vlasništva!!

** POSEBNA POGODNOST: KUPAC NE PLAĆA 3,00% POREZA NA PROMET NEKRETNINAMA!! **

Ako želite bezbrižno ljetovanje u miru i netaknutoj prirodi, ovo je nekretnina za Vas!!
Za ozbiljnoga kupca moguća je manja korekcija cijene!!

VRHUNSKA NEKRETNINA I SVAKAKO NAŠA PREPORUKA!!
OBRATITE NAM SE SA POVJERENJEM!

ID KOD AGENCIJE: 1733

Ured Office
Mob: +385 91 887 5855
Tel: +385 51 498 068
E-mail: info@exclusive-nekretnine.hr
www.exclusive-nekretnine.hr

Lokacija

3-s, Stan, 92m², 1 Kat

Primorsko-goranska, Novi Vinodolski, Smokvica Krmpotska

Nije aktivan