Dodano: 30 listopada 2023

Pregledi: 221

Object ID: 442006

Odabrano: 0

54 m²
Područje
54 m²
Internet
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-155-449156
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
Angelus nekretnine Vam nude

LOKACIJA : Na jednoj od traženijih lokacija u gradu, u Nodilovoj ulici, nalazi se stan između prizemlja i suterena, u mirnoj ulici a u blizini svih sadržaja od supermarketa do
vrtića i škola te tržnice Kvatrić, parka Bartola Kašića ili Tvornice Kulture. Sama zgrada je vrlo kvalitetna i izgrađena je nakon potresa u Skoplju po novim protupotresnim zakonima.

OPIS : Poslovni ili stambeni prostor u iznimno kvalitetnom suterenu, u kojem od izgradnje nikada nije bilo nimalo vlage, na odličnoj lokaciji. Kvalitetna petokatnica s velikim unutrašnjim dvorištem u kojem se nalaze garaže i parking za automobile. Moguće je parkiranje automobila u blizini stana.
Prostor je novo uređen i sastoji se od 3 sobe, od kojih največa ima kuhinju, ta se soba trenutno koristi kao prostorija za sastanke. Stanu pripada i hodnik s protuprovanim vratima, te ukusno uređena, velika kupaonica. Stan odiše ugodnom atmosferom, potpuno je čist i uredan. Vlasništvo 1/1, bez tereta.


Preporuka agencije!
Agencijska provizija se obračunava u skladu s Općim uvjetima poslovanja i cjenikom objavljenima na https://angelusnekretnine.hr/o-nama

Za više informacija kontaktirajte našeg agenta.
===============================
Vaše Angelus nekretnine d.o.o.


ID KOD AGENCIJE: 4591

Renata Poljak
Suradnik u procesu obuke
Mob: 0921266394
Tel: +385 1 466 2233
E-mail: r.poljak@angelusnekretnine.hr
www.angelusnekretnine.hr

Lokacija

54m², Ured

Grad Zagreb, Donji Grad, Donji grad

Nije aktivan