Dodano: 13 ožujka 2024

Pregledi: 143

Object ID: 444753

Odabrano: 0

135 m²
800 m²
3
2
Broj soba
3
Područje
135 m²
Površina zemljišta u m2
800
Godina izgradnje
1991
Kupaonica
2
Toaleti
1
Parkiralište
Da
ID oglasa u agenciji
indomio-155-488237
  • Hrvatski
  • Engleski
  • Njemački
  • Ruski
  • Talijanski
Angelus nekretnine Vam nude na prodaju kamenu kuću sa panoramskim pogledom na more i otoke te lijepom okućnicom:

LOKACIJA:

Kuća se nalazi u mjestu Sumpetar, udaljena je 4000 m od magistrale i prekrasne šljunčane plaže. Ispred kuće je velika terasa i okućnica sa maslinama odakle se pruža panoramski pogled na more i otoke.
Sumpetar je malo turističko naselje smješteno na zapadom dijelu Omiške rivijere. Nalazi se 6 km zapadno od Omiša, u smjeru Splita. Iz Sumpetra možete lako doći u Omiš i u Split (20 km zapadno), koristeći brojne lokalne autobuse ili vlastitim automobilom. Sumpetar ima lijepu lučicu u kojoj su smješteni brojni stari drveni preuređeni jedrenjaci koji se danas koriste prvenstveno za turizam, a u prošlosti su uglavnom korišteni kao trgovački i teretni brodovi.
Sumpetar leži u maloj uvali, zaštićen od sjevernog vjetra (bure) i južnog vjetra (juga), a otvoren prema vjetrovima zapadnih smjerova (tramuntana, lebić i maestral). Sumpetar se nalazi uz glavnu cestu (Jadransku magistralu). Od grada Splita je udaljen 18 km, a od najbliže zračne luke 34 km

OPIS

Kamena kuća je prizemnica, proteže se na parceli površine 940 m2, a ukupna stambena površina iznosi 135 m2.
Sastoji se od ulaznog prostora, open space prostora gdje se nalazi kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak sa izlaskom na veliku terasu, spavaće sobe, kupaonice i wc-a.
Zbog velike visine plafona u ovom prostoru se nalaze drvene stepenice koje vode na galeriju gdje su smještene 2 dječje spavaće sobe sa kupaonicom.
Plafon je obložen drvenim gredama koje daju poseban doživljaj ovom prostoru.
Uz ovaj dio kuće je naslonjen i dodatni dio gdje se nalazi konoba te dodatna velika prostorija koja je trenutno u roh bau stanju. U ovom djelu, prema projektu, je predviđen studio apartman sa velikim prozorom kroz koji se također pruža prekrasan pogled na more.
Kuća je izgrađena 90-ih godina, klimatizirana te ima provedeno električno centralno grijanje te je pogodna za korištenje i tijekom zimskih mjeseci.
Najljepši dio cijele nekretnine je velika terasa sa stolom, kaminom i starim hrastom koji pruža veliku hladovinu tijekom ljeta.
U dvoriištu je trenutno posađeno 13 maslina koje su obrađivane i donose plodove.
Ispred kuće se nalazi parking prostor za 3 automobila.
Kuća se nalazi na predivnoj lokaciji, zadnja je kuća u građevnom području te pruža veliki mir i privatnost. Nalazi se na maloj uzvisini tako da je pogled jedinstven, a za vrijeme lijepog vremena se sa ove lokacije pruža pogled na čak 7 otoka.

Za sva pitanja i informacije ili za dogovor termina pregleda nekretnine kontaktirajte nas već danas, a na poveznici https://angelusnekretnine.hr/o-nama možete pogledati naše Opće uvjete poslovanja.

LOCATION:

The house is located in Sumpetar, 4000 m from the highway and a beautiful pebble beach. In front of the house is a large terrace and a garden with olive trees, from where there is a panoramic view of the sea and the islands.
Sumpetar is a small tourist village located on the western part of the Omiš Riviera. It is located 6 km west of Omiš, in the direction of Split.
Sumpetar is located along the main road (Adriatic Highway). It is 18 km from the city of Split, and 34 km from the nearest airport.

DESCRIPTION

The stone house is a one-story building, it stretches on a plot of 940 m2, and the total living area is 135 m2.
It consists of an entrance area, an open space where there is a kitchen, a dining room and a living room with access to a large terrace, a bedroom, a bathroom and a toilet.
Due to the high ceiling height, there are wooden stairs in this space that lead to the gallery where there are 2 children's bedrooms with a bathroom.
The ceiling is lined with wooden beams that give a special experience to this space.
Adjacent to this part of the house is an additional part where there is a tavern and an additional large room that is currently in a dilapidated condition. In this part, according to the project, a studio apartment with a large window that also offers a beautiful view of the sea is provided.
The house was built in the 90s, is air-conditioned and has electric central heating and is suitable for use during the winter months as well.
The most beautiful part of the entire property is a large terrace with a table, a fireplace and an old oak tree that provides great shade during the summer.
There are currently 13 olive trees planted in the yard, which have been cultivated and are bearing fruit.
In front of the house there is a parking space for 3 cars.




ID KOD AGENCIJE: 4930

Tanja Lucić
Voditelj ureda Split i Licencirani agent
Mob: +385 91 466 2223
Tel: +385 21 587 441
E-mail: tanja@angelusnekretnine.hr
www.angelusnekretnine.hr

Lokacija

Kuća, 135m², Zemljište 800m²

Splitsko-dalmatinska, Dugi Rat, Jesenice

420 000 € ~ 3 150 000 Kn | 3 111 €/m² | 23 333 Kn/m²
Prikazati telefon 385 ••• ••• •• •• +385 986 760 09 _ Poziv
Angelus nekretnine d.o.o.
2 godine 8 mjeseci 15 dana na mm.hr

Angelus nekretnine d.o.o.

Agencija